用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) [複製鏈接]

hi  ttmm

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-2 19:06 硐表
Hi rn,

mp

又thank you...我響後面追緊頁

原文章由 cheungmp 於 07-9-2 19:20 硐表
rn,

forward 左個 email 比你啦

L01

嘩..你, EC, MJ 都係玩到最後...你地真開心

原文章由 Leona01 於 07-9-2 18:19 硐表
各位靓媽:

報到啦!! 我去左海南島做阿四, 返到黎謝晒:cry: :cry: :cry: 但0的細佬好開心! 我重追緊頁, 有無特別野?

ttmm

你如果用 copy & Paste, 你試下 打開張相..即好大張..至COPY & PASTE..SIZE就可能OK

試試

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-2 19:17 硐表
即我download 咗D相,但file format 係部電腦開唔到,如果用ccopy and paste, D 相又好細

ttmm

你嘅意思係唔係你 upload 左 d 相係 webshot, 不過 upload 完睇唔到呀

你 email 比我嗰d相我加左係我個 album 度, 你睇吓得唔得

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-2 19:17 硐表
即我download 咗D相,但file format 係部電腦開唔到,如果用ccopy and paste, D 相又好細

mp,

我講的係download 唔係 upload 呀

好玩!  之前人地同我講淨響酒店, 沙灘都抵, 我都唔信, 但遊完景點就覺都係個灘同酒店泳池勁得. 但出景點就真係熱C
0的景點逐處收費, 海南好多外省人, 勁黑, 真係同心協力揾遊客錢.資料收集不足, 荷包就勁傷 :cry: :cry: 我之前已受警, 但不夠她們狠, 依然荷包勁傷. 若你去, 我要好好同你傾下, 你幫我平吓倉先得

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-2 18:57 硐表
L01,

海南島好玩嗎?? 啱D細嗎?? 熱唔熱?? 我都想遲D去。

rn,

試過,唔得,D 相變咗好細幅 and low resolution.

原文章由 rubyngan 於 07-9-2 19:30 硐表
ttmm

你如果用 copy & Paste, 你試下 打開張相..即好大張..至COPY & PASTE..SIZE就可能OK

試試

L01,

好好,我去之前一定揾你傾,我最鍾意幫人溝淡,平倉,我嘅強項呀

原文章由 Leona01 於 07-9-2 19:44 硐表
好玩!  之前人地同我講淨響酒店, 沙灘都抵, 我都唔信, 但遊完景點就覺都係個灘同酒店泳池勁得. 但出景點就真係熱C
0的景點逐處收費, 海南好多外省人, 勁黑, 真係同心協力揾遊客錢.資料收集不 ...

[ 本文章最後由 tungtung-mama 於 07-9-2 19:55 編輯 ]

ttmm,

咁你之前d相點 download 落部機度? 你 send 比我d相ok喎

你唔係部機有 USB port 連住部相機同部電腦, 跟住 download 咁咩? 點會用 copy & paste 架

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-2 19:44 硐表
mp,

我講的係download 唔係 upload 呀

rn,

應該已貓咗比你,係大圍mail架。

但我已再mail, check e-mail pl.

原文章由 rubyngan 於 07-9-2 19:03 硐表
ra,

依..有 野睇..14歲母親..我又要呀///唔該
gif[/img][img align=left]_455.gif[/img]

係呀!! 成個暑假因office野無得放, 到尾再闖關, 終於批左. 所以臨時臨急去, 機票酒店都散買, 玩貴左, 但玩得開心, 都值得.

原文章由 rubyngan 於 07-9-2 19:26 硐表
L01

嘩..你, EC, MJ 都係玩到最後...你地真開心

mp,

之前好多websites 都冇問題,但今次你的website 就攪唔掂,所以局住試copy and paste,但都唔掂。

算啦,遲D再試下。

原文章由 cheungmp 於 07-9-2 19:55 硐表
ttmm,

咁你之前d相點 download 落部機度? 你 send 比我d相ok喎

你唔係部機有 USB port 連住部相機同部電腦, 跟住 download 咁咩? 點會用 copy & paste 架

...

hi~~

你地嘅囝囝囡囡瞓左覺未呀....聽日開學啦...好養足精神

ttmm,

吓?....我明啦...你唔可以係 webshot download 我d相係唔係? 我同你諗吓辦法

你睇相嗰陣見唔見右邊有個淺綠色格, 係 comment 有個 download, 你 click 嗰度得唔得? 如果唔得我就用另一個 web-site send 比你啦

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-2 22:21 硐表
mp,

之前好多websites 都冇問題,但今次你的website 就攪唔掂,所以局住試copy and paste,但都唔掂。

算啦,遲D再試下。

[ 本文章最後由 cheungmp 於 07-9-2 22:42 編輯 ]

welcome JW~~

唔知你仔仔會讀邊班呢???聽日就知喇..係呢..你聽日會唔會同仔仔一齊返學呀???

原文章由 justinwumom 於 07-9-1 12:41 硐表
Yes ar...I was a working mom before.  Now, I am a full time housewife...I will chat with you all more....Actually, I know Anson (previously 1F) from the Ping Pong class.  Now, my son - Chesta (the eld ...

係呀MJ

都要請你仔仔多多指教呀~~~

原文章由 MyJade 於 07-9-2 01:10 硐表
我黎報到先, 新一年新開始, 祝各位小朋友學業進步,快人一步.

hs, mp 我們的仔仔將會做同班同學, 請多多指教.

mp, 你有否收到我的pm呀? 如冇的話我再補send給你. 謝謝! ...

ra,

6個鐘都唔知夠唔夠我地傾呀

係喎..都要多謝你套14歲的媽媽,我本身都追緊明珠台...而家都唔知好唔好開你果套睇住...因為我驚一睇就收唔到呀 ..anyway..都好多謝你:loveliness:

原文章由 rowenaanson 於 07-9-1 11:05 硐表
hs 下次同您tea 夠 6 hours.

mp,

我A仔半個鐘頭前瞓左喇..佢今日有少少唔舒服..好似係感冒呀..流鼻水同頭痛喎.....今日食左d藥好攰...所以早左瞓...今日又做唔到english pal呢....

原文章由 cheungmp 於 07-9-2 22:22 硐表
hi~~

你地嘅囝囝囡囡瞓左覺未呀....聽日開學啦...好養足精神

hs,

做乜開學先黎病呀? 我頭先同E仔講校車改左路線, 佢仲話A仔架4號車實遲, 話要幫佢霸位

原文章由 Huisys 於 07-9-2 22:57 硐表
mp,

我A仔半個鐘頭前瞓左喇..佢今日有少少唔舒服..好似係感冒呀..流鼻水同頭痛喎.....今日食左d藥好攰...所以早左瞓...今日又做唔到english pal呢....
‹ 上一主題|下一主題