用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 九龍禮賢07 - K1
樓主: violin
go

九龍禮賢07 - K1 [複製鏈接]

應該係[靠著耶穌聖名]click歌名可以聽下首歌的midi
呢首歌都幾得意架,最尾通常都會加個大聲HEY!!!又有動作....
不過晴晴琴日番來又無唱喎....

上星期幼望班崇拜應該係唱[在天上的爸爸] ,唔知其他班係唔係呢?呢首又係有動作的,晴晴最鐘意做動作,我見佢一邊唱一邊做動作...
同埋仲唱了一首[不再做bb] ,midi不過晴晴呢首只係唱到第一句多少少...

原文章由 gracelam 於 07-9-17 17:47 硐表
今日vincy係咁唱住呢首歌仔:
耶穌xx聖名, 耶穌xx聖名, 我們必得得勝! wor x 2

但第1,2句有2個字唔知佢唱mud  你地問下小朋友係點唱!

[ 本文章最後由 Smilesun 於 07-9-18 09:07 編輯 ]

morning

你地小朋友可以唱到咁多歌, 堯堯有唱歌, but我係聽唔到佢唱咩野, 等我今晚返去同佢唱下聽下e幾首歌

原文章由 Smilesun 於 07-9-18 08:48 硐表
呢首歌都幾得意架,最尾通常都會加個大聲HEY!!!又有動作....

上星期幼望班崇拜應該係唱[在天上的爸爸] ,唔知其他班係唔係呢?呢首又 ...

原文章由 Smilesun 於 07-9-18 08:48 硐表

上星期幼望班崇拜應該係唱[在天上的爸爸] ,唔知其他班係唔係呢?呢首又 ...

smilesun,
係啦!係呢首靠著耶穌聖名, 不過佢唔係唱hey! 係唱wor! 佢做埋動作我覺得好得意

thank you for your information!

[ 本文章最後由 gracelam 於 07-9-18 11:59 編輯 ]
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

Smilesun
ee...我囡囡都有唱ah...囡囡係咁唱...以下歌詞~
∮交差一個姓名...∮交差一個姓名...?★★★? 大聲HEY!!!加動作. 現見你topic先知[靠著耶穌聖名]...
請問你點知佢地教ma歌 ka... 同...[靠著耶穌聖名]歌我可以係邊到搵ah... and [在天上的爸爸] tim...
thx~~~

07 ~ Aug ~ 2004 {Christy芷晴}~ 出世 la...

原文章由 807jjma 於 07-9-18 12:42 硐表
Smilesun
ee...我囡囡都有唱ah...囡囡係咁唱...以下歌詞~
∮交差一個姓名...∮交差一個姓名...?★★★? 大聲HEY!!!加動作. 現見你topic先知[靠著耶穌聖名]...
請問你點知佢地教ma歌 ka... 同.. ...

其實因為我自己識唱呢d詩歌lor...所以易d聽到佢唱咩...
晴晴係仲未唱[靠著耶穌聖名]俾我聽,只係我見到gracelam post出來的歌詞估到的....

你想要歌詞同埋midi,可以click番我上一個post到打的歌名,因為我做了條link架啦...

揾到到條lin ... la...:loveliness: Thx~~~

原文章由 Smilesun 於 07-9-18 12:54 硐表
........你想要歌詞同埋midi,可以click番我上一個post到打的歌名,因為我做了條lin ...

07 ~ Aug ~ 2004 {Christy芷晴}~ 出世 la...

下星期要帶一個燈籠及迷你月餅or生果一個返學.

我要搵一個迷你月餅俾vincy帶返去.

Is it written in the handbook? I didn't get any notice about bringing the festival goods.

原文章由 TeresaMom 於 07-9-18 14:47 硐表
Is it written in the handbook? I didn't get any notice about bringing the festival goods.

今日學校會派手冊, 手冊上有寫的.

原文章由 gracelam 於 07-9-18 14:18 硐表

請問燈籠是否要自己做定係買回來也可以呢?

原文章由 寶寶熊BB 於 07-9-18 18:14 硐表

請問燈籠是否要自己做定係買回來也可以呢?

手冊冇話要diy燈籠, 所以我會買

原文章由 gracelam 於 07-9-18 14:18 硐表

我要帶個沙田柚!
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

我都要帶一個迷你月餅呀! 但係全部餅鋪都係大月餅!

原文章由 gracelam 於 9/18/07 02:18 PM 硐表

原文章由 suetlam 於 07-9-19 21:54 硐表
我都要帶一個迷你月餅呀! 但係全部餅鋪都係大月餅!

suetlam,
我o向奇華搵到迷你月餅.

我個囡要帶水晶梨呀

我個仔要帶月餅呀!

我囡囡要帶Apple.:loveliness:

我要帶月餅
咁仲要唔要預備點心呀?
燈籠帶咩好?

Vincy mama,

唔該曬!

原文章由 gracelam 於 9/19/07 10:50 PM 硐表

suetlam,
我o向奇華搵到迷你月餅.

中秋節快樂
‹ 上一主題|下一主題