用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 請問贊唔贊成k1就搭校車呢?
go

請問贊唔贊成k1就搭校車呢? [複製鏈接]

我住的地方校車唔到,我要渣車或搭巴士兩個站先去到校車位置, 咁我比唔比佢搭校車好, 同埋咁細個d人成日話啱啱先返k1唔好搭校車,起碼都等k2先喎...係咪呢?
   0    0    0    0

原文章由 graceshumwy 於 07-9-3 14:42 硐表
我住的地方校車唔到,我要渣車或搭巴士兩個站先去到校車位置, 咁我比唔比佢搭校車好, 同埋咁細個d人成日話啱啱先返k1唔好搭校車,起碼都等k2先喎...係咪呢? ...

咁有冇保母車到呢? 其實點到點會對小朋友好d, 再轉車比較辛苦, 我個仔讀PN班都開始坐校車, 我又覺得冇咩野 (以上我自己意見咋)

我住上水, 阿仔今年讀K1, 學校校車唔到,我比佢搭保母車,佢又無乜野,除左第1日喊過之外,其他時間都無咩大問題喎,其實小朋友既適應力真係好強架....

原文章由 graceshumwy 於 07-9-3 14:42 硐表
我住的地方校車唔到,我要渣車或搭巴士兩個站先去到校車位置, 咁我比唔比佢搭校車好, 同埋咁細個d人成日話啱啱先返k1唔好搭校車,起碼都等k2先喎...係咪呢? ...

bby,

褓姆車都去唔到我度呀, 我要搭兩個站巴士或渣車送佢先去到, 褓姆車嗰度...所以好煩囉

原文章由 bby 於 07-9-3 14:59 硐表

咁有冇保母車到呢? 其實點到點會對小朋友好d, 再轉車比較辛苦, 我個仔讀PN班都開始坐校車, 我又覺得冇咩野 (以上我自己意見咋)
‹ 上一主題|下一主題