用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 邊度買游泳保暖衣平
go

邊度買游泳保暖衣平 [複製鏈接]

教練話e+開始天氣涼,叫我小朋友買保暖衣,請問那裡有特價做緊?
   0    0    0    0

九龍佐敦志和街太x洋潛水用品店,GOXA 連身膠衣,早兩個月見賣緊 $170。

灣仔克街陳X 記,上個禮拜見GOXA 連身膠衣賣緊 $150。

不過,唔知齊唔齊碼。

另外,如果搵 aeroXXXX,可以去潛水用品店,其實間間差唔多價錢。我見到有 d 係唔同碼唔同價錢,亦有 d 係唔同顏色唔同價錢!九龍我去開都係上便講個間,灣仔就莊士敦道賓x 潛水用品店。記得問佢比折頭!!

tommythumb,

請問有無袖的? 可否比克街陳x記的詳細地址給我 thank you!
原文章由 tommythumb 於 07-9-11 11:43 硐表
九龍佐敦志和街太x洋潛水用品店,GOXA 連身膠衣,早兩個月見賣緊 $170。

灣仔克街陳X 記,上個禮拜見GOXA 連身膠衣賣緊 $150。

不過,唔知齊唔齊碼。

原文章由 save 於 07-9-11 12:36 硐表
tommythumb,

請問有無袖的? 可否比克街陳x記的詳細地址給我 thank you!

有袖(短袖),睇相:

地址:克街 16 號地下。其實,克街好短,好易搵到間野。佢擺晒 d 泳衣,保暖衣出門口。

tommythumb,

thanks!  等我去look look 先!!

唔該晒.

原文章由 save 於 07-9-11 12:36 硐表
tommythumb,

Hi all,

Sorry, I write in Chinese but cannot be displayed.

Would a vest top (with zip infont) be better??  since two
pieces would be easier for going to wash room, body type (one piece) might be warmer but very difficult for kids to "wewe"!!

I need to buy one for my boy too.  But it is quite
expensive buying in Standford.  It costs around $300 for
a vest.  I will find somewhere cheaper.

Tommythumb,
唔該, 我想要佐敦詳細地址, 麻煩比我..
請問知唔知有冇連身的...

thanks!

原文章由 tommythumb 於 07-9-11 11:43 硐表

不過,唔知齊唔齊碼。

另外,如果搵 aeroXXXX,可以去潛水用品店,其實間間差唔多價錢。我見到有 d ...

原文章由 panpancake 於 07-9-12 17:21 硐表
Tommythumb,

thanks!

已 pm 詳細地址比你。

佢個度有連身既。

簽名被屏蔽

想請教, 其實保暖泳衣係咪真係可以保暖的呢? 如果係冬天, 1,2月游水, 係咪真係著左會唔凍呢?

我昨天去睇過,無碼,而且係HK$240  九折.

不過,唔知齊唔齊碼。

請問佐敦'太x洋'既GOMA保暖衣, 現在有無特價呀?

原文章由 rabbitpiggy 於 07-9-13 08:17 硐表
想請教, 其實保暖泳衣係咪真係可以保暖的呢? 如果係冬天, 1,2月游水, 係咪真係著左會唔凍呢?

我後生時冬天都有係室內泳池游水, 係水入面5可以企得太耐, 會覺得泈, 要不斷游, 咁就5泈, 如果小朋友太細, 又5係操水個隻, 又想冬天游水, 當然有保暖衣好好多, 因為佢地可能好多時都會5郁, 企係到,  真係會震架

Tommythumb,
唔該晒!

原文章由 panpancake 於 07-9-12 17:21 硐表
Tommythumb,

thanks!

原文章由 大頭玲 於 07-9-13 13:32 硐表

我後生時冬天都有係室內泳池游水, 係水入面5可以企得太耐, 會覺得泈, 要不斷游, 咁就5泈, 如果小朋友太細, 又5係操水個隻, 又想冬天游水, 當然有保暖衣好好多, 因為佢地可能好多時都會5郁, 企係到,  真係會震架:ve ...

ic, thanks

各位,
我昨日去左佐敦買goma連身藍黑色保暖衣,亞囡唔o岩,小朋友要矮過113CM(約一般K3),現平讓,有意請pm.

[ 本文章最後由 HinMa 於 07-9-14 17:38 編輯 ]

hinma

已pm予您!!

大頭玲,
你的小朋友太高,如有朋友想要,請介紹,謝謝.

原文章由 大頭玲 於 07-9-14 16:27 硐表
hinma
已pm予您!!

醒目開學勳章

我都啱啱買左, 其實係好多Department Store都有得買, Wing On, Sincere, 不過有d賣得77,88 . 我住沙田區, 我係'西田'百貨買, 有好多碼, 大d都有, brand name : Aqua Sport, 前後開胸都有, 現售$199(全身), 半身就有隻日本牌子, 不過無mud碼啦.
‹ 上一主題|下一主題