用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有關reading kids.問題?
go

有關reading kids.問題? [複製鏈接]

Hi!

請問有無家長訂開reading kids?
對p.3小朋友有無幫助,
我想訂,有無reading kids會員
折扣?
   0    0    0    0

: : : :

[ 本文章最後由 bobo 於 07-9-13 15:32 編輯 ]

原文章由 bobo 於 07-9-12 17:31 硐表
我係 member, 介紹你訂有9折, 有興趣就 pm 我啦:

有興趣ah!!!Please Pm me more information !!!

醒目開學勳章

hi,

其實想平你可以打去reading kids問最少幾多人可enjoy團体价!然後group埋bk有興趣之家長一齊訂購!我今年七月份訂$576(48期)就係用此方法啦!不過唔知有冇加咗价呢?!

yuk hei mun

原文章由 Bluecat 於 07-9-12 23:32 硐表

有興趣ah!!!Please Pm me more information !!!

醒目開學勳章

hi,

如果你可跟足他們嘅方法閱讀及做練習,英文一定会進步!記住要有恆心及要堅持呀!!

yuk hei mun

原文章由 808280 於 07-9-12 15:12 硐表
Hi!

請問有無家長訂開reading kids?
對p.3小朋友有無幫助,
我想訂,有無reading kids會員
折扣?

group order 上次就要 20 人以上先有八折, 我都覺得如果可以 group order 真係抵好多, 加上佢地依家好似又話加左價 tim, 據我知, 都有 bk mum 想訂o既, 不如你地開個 topic 搞啦, 無咩麻煩架, 只係開個 topic, 集夠人就搵個代表打去 readingkids 問佢地拎個 group order 編號就得架啦, 可以慳返唔少架, 出少少力遮, 當幫人又幫自己囉, 上次我都係咁同埋其他媽咪搞 group order o既:

請問是否可以JOIN GROUP ORDER.
但剛巳訂三期12/9

請問reading kids的內容是怎樣 ?適合那個年級的小朋友 ? 又或者又無網址可以上去看看 ?

Thanks.

MariaTsui,

可到以下網址了解 :

www.readingkids.hk

另外, 0927,

group order 問題我只係因為見有媽咪想訂, 所以建議遮, 我唔係搞手, 不如你開個topic gorup 來訂啦, 大家都有著數, 又或者你睇左三期睇下岩唔岩用先再訂囉

原文章由 MariaTsui 於 07-9-13 14:08 硐表
請問reading kids的內容是怎樣 ?適合那個年級的小朋友 ? 又或者又無網址可以上去看看 ?

Thanks.

我囝囝小一,雖然唔記得D生字点串,但好鍾意睇.
佢見到D圖畫都好有興趣,我每晚用十五分鐘.好○K架.
不過唔知有多少收獲,因為我係加價前訂,睇左約三期到。
上佢個網睇下.
http://www.readingkids.hk/aboutus.php
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1085858&extra=page%3D2

Thanks all mama

學校有得訂... 可以向子女所就讀讀學校查詢.....  有 8 折 ...
1 個 訂都可以... 但要經學校.....

原文章由 goldenage 於 07-9-17 12:42 硐表
一套好好用的英文教材...會有好大進步
但小朋友讀要用番2-3 個星期去適應
時間安排好緊要

請問是適合幾年級的小朋友?

Each book includes 3 levels :

Level 1 for P1 & 2
Level 2 for P3 & 4
Level 3 for P5 & 6

原文章由 YanYan0116 於 07-9-18 00:50 硐表

請問是適合幾年級的小朋友?

原文章由 goldenage 於 07-9-17 12:42 硐表
一套好好用的英文教材...會有好大進步
但小朋友讀要用番2-3 個星期去適應
時間安排好緊要

我岡訂了三期試閱,請問應如何安排時間呢?
請指教.

reading kids

Hi,
我致电reading kids for group order, 仲欠四致五人一起order 就有八折, Bk 邊個有兴趣group 一斉頂。 請email 我
[email protected]

原文章由 蓓蓓媽媽 於 07-9-21 09:05 硐表
Hi,
我致电reading kids for group order, 仲欠四致五人一起order 就有八折, Bk 邊個有兴趣group 一斉頂。 請email 我
[email protected]

蓓蓓mama,
我想問8折後幾$?我有兴趣group呀!要俾セ資枓你?点俾$?PM我可以嗎?

‹ 上一主題|下一主題