用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明我幼稚園07-k1入來談談
樓主: wykjenny
go

明我幼稚園07-k1入來談談 [複製鏈接]

小白兔...老師都是這樣叫她的嗎
我是二零零四年十月十六日出生的BB.
http://www.babyhome.com.tw/bb/37402

Hello Jenny

老師同學都係叫嘉研做小白兔架, 我個女就叫你個女做詠彤。

你會唔會去25/11堆沙比賽同16/12既旅行呀 我地就兩樣都有參加,因為善雅好鍾意玩架。

原文章由 wykjenny 於 07-11-5 19:36 硐表

Hello Yingyinglam

你個囡叫咩名呀 ? 其實我同另外兩位幼E班既媽咪係東區媽咪會認識架, 不如你同 Jenny 一齊去果度傾呀,標題都係2007明我K-1咁上下。

原文章由 yingyinglam 於 07-11-5 16:19 硐表

我都女都係讀明我架,但唔係幼e班,我個女都識小白兔的,因為初初佢同我講小白兔既時候,我都覺得出奇,點解阿女會成日講小白兔呢?

:Hi yingying & Jenny

幼E班媽咪一齊傾啦 : : :

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=880954&extra=page%3D1

原文章由 Rubibu 於 07-11-8 17:10 硐表
Hello Yingyinglam

你個囡叫咩名呀 ? 其實我同另外兩位幼E班既媽咪係東區媽咪會認識架, 不如你同 Jenny 一齊去果度傾呀,標題都係2007明我K-1咁上下。

...

咁我過去個邊行下先...好多人留MESSAGE呀...
我是二零零四年十月十六日出生的BB.
http://www.babyhome.com.tw/bb/37402

我無同女女參加呢兩次活動,其實佢都有d唔開心,唉,我上一次唔記得介紹我個女係讀幼d班的,多多指教

小白兔 --呢個名係老師改架, 你地又知唔知邊個老師叫 " 小白兔媽媽 " 呀?
嘉姸返明我第二日就話老師叫佢小白兔, 我都唔知咩事 , 跟住湊佢放學見到 嘉姸同一個老師講 : 拜拜, 小白兔媽媽, 而果位老師就話 : 過黎攬下先啦 .......咁我先知係真有其名, 哈~~~

jenny ,
我俾嘉姸睇你囡囡個相薄, 佢話佢地都係好朋友喎
原文章由 wykjenny 於 07-11-5 19:36 硐表
[@@ 兒童智能筷子 @@]

我個仔都係幼E架~仔仔叫灝楠~
‹ 上一主題|下一主題