用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會基福小學 我對基福的感覺
go

我對基福的感覺 [複製鏈接]

我對基福感失望...名不副實
我有2個女讀基福,一個剛剛畢業,她好努力先升讀到Bank1英中..
過程都是靠我和她自己去努力...
至於細女讀五年級..好差....
開學至今...老師每堂都係鬧人...教唔到書...得閒就要同學罰抄..攪到冇晒心機...有個男同學頂唔順今個月尾就退學....你話教得幾差啦
   0    0    0    0

原文章由 keifook2007 於 07-10-21 13:50 硐表
我對基福感失望...名不副實
我有2個女讀基福,一個剛剛畢業,她好努力先升讀到Bank1英中..
過程都是靠我和她自己去努力...
至於細女讀五年級..好差....
開學至今...老師每堂都係鬧人...教唔到書...得閒就要同學罰抄.. ...

我路過的

咁都讀倒

是否諗住做銀行

我唔知你果個讀咗幾耐
我只知道我果2個D作業補充多數是沒有改的..
由其是數學...你唔信就問番上年四五六年級d家長啦...

支持一下楼主

兩年啦...終於等到兩年啦...細女都升中一啦,我兩年前講的話係冇錯架,派得唔好,老師教得唔好,好在我兩年前已做好準備,自己同佢報咗外間課程,雖然派咗第三志願中中,但我終於找到間英中(石硤尾)...所以話呢唔好靠學校一定要靠自己,唔係就後悔..祝已入讀基福小學之學生及家長好運

舊年有個家長同我講左呢間好好因為資源好多.有叫我揀第一志願呢間,後來無揀.舊年大抽獎時排了呢間當第十幾個志願呀

‹ 上一主題|下一主題