用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) ...
樓主: kylie_mom
go

家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

有冇興趣中午茶聚?
(A) 和花亭壽司: 尖沙咀海運大廈地下OTG03號舖,
(B) Pizza Hut: 海運大廈地下OT G14&G15號舖
和花亭/ Pizza Hut外面可以比小朋友走下, 又有冷氣
Date: 18/7
1. Hayley04, A 或 B, 18/7, 2A1C
2. Kylie_mom (anyplace and date), 1A1C ~ 要2:30pm後才到到
3.  Phoebekk - A or B, 18/7 1A1C
4. Florence - A or B, 18/7 2:00PM 1A1C
5. monkey妹 - A or B, 18/7 1A1C
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

醒目開學勳章 貢獻勳章

good suggestion
原帖由 rosactf9999 於 09-10-25 00:50 發表
方唔方便攪去南丫島? 行山睇風車+魚排餵魚魚.........

我成日想帶個女去, 不過2個人好似好悶咁......

(因為我老公要進修, 所以多數用星期日時間做功課+溫習, 有機會我同亞女都盡量去街, 比個寧靜既環境佢......如 ...

醒目開學勳章 貢獻勳章

lamma island 平路多BB車應該無問題, 我今年年頭公司都去行過 lamma island, 係睇風車果處有幾級石級, 問題唔大, 如果攪得成, 我都會帶埋細佬去行下架
原帖由 Hayley04 於 09-10-28 17:44 發表
is stroller ok? I want to bring my bb too. does any one know?
‹ 上一主題|下一主題