用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) ...
樓主: kylie_mom
go

家長自組活動 (list 同其他資料update於P.1{舊的在前}) [複製鏈接]

原文章由 kylie_mom 於 08-1-16 17:16 發表

我明白.....我只係覺得victor可以張有意攪的活動同場地負責人講, 等佢搜集場地資料後再同victor溝通落實地點.(就如去士多啤梨園咁, 都有好幾個地點). 分流工作呀嗎 ...

我可以聽日打去問吓馬術中心啲詳細資料再post出來 另外音樂農莊都好吖, 我都無去過都想去吓 www.musicfarm.com.hk

原文章由 kylie_mom 於 08-1-17 16:39 發表

OK, thanks!! 因你講在先, 怕你誤會

Kylie_mon,

唔該晒你嘞

原文章由 phoebekk 於 08-1-16 23:05 發表

我可以聽日打去問吓馬術中心啲詳細資料再post出來 另外音樂農莊都好吖, 我都無去過都想去吓 www.musicfarm.com.hk

已打過去馬術中心查詢, 他們需要2星期前電話預訂, 及要落人數一半嘅訂金(入數)$148/pc, 包任食燒烤, 參觀馬房, 同馬映相及策騎馬匹等(但只限5歲以上), 0-6歲小朋友免費, 餵馬自費($10/份), 暫時資料如上, 如確實此活動後先再作跟進

[quote]原文章由 kylie_mom 於 08-1-21 12:06 發表
穎澄 ~ 15
紀妤 ~ 7,12,12,14,15,19,27

俙僮 ~ 15,17,21 ==>OK
樂瑤 ~ 7,9,13,14,15 ==>OK
伊彤 & 哥哥 ~ 7,8,9,10,14(2),15(2),19,22 ==>OK
周晴 ~ 10.14.15 ==>OK
海琳 ~ 1,2,14,15,24 (想要埋10 & 16, thanks)
可蕎 ~ 12,13,14,15,23
曦晴 ~ 12,13,14,15,21,25,26
雪妍/心妍 ~ 8,11,13,14,15,19,20,25

sorry, 我唔知以下的中文名, 請pm我時註明

cherry ~ 11,14,15
yammy ~ 14,15,19,20,22
betty褲子 ~ 9,14,15

原文章由 kylie_mom 於 08-1-23 16:17 發表
我無唔開心, 係我家姐提點我先發覺自己太死板....希望大家多提意活動, fun fun fun

Kylie_mom,

係啦! 唔好唔開心啦, 其實您真係好落力為srl啲小朋友及家長攪活動, 真係好感激您

原文章由 維尼bb 於 08-1-25 10:04 發表
thank you
希望生完之後可以join到你地d function 啦.

哈! 你係咪焯琳媽咪呀 , 原來你好少join我地啲活動係你有咗bb呀,咁希望你等bb出世後多啲join埋我地, 琳琳可以多個同班&同車同學一齊玩, 佢肯定會好開心姐  我都恭喜晒, 琸琳就來做家姐lu

原文章由 monkey妹 於 08-1-29 09:25 發表
如果揀3月16日(sun)去西貢獅子會, 大家可以嗎?

我就16 or 21號都得

原文章由 FlorenceChan 於 08-3-12 09:55 發表
A -- 6/4, 20/4 (2A1C)
B -- 4/5, 11/5 (2A1C)

A-- 6/4, 20/4 or 27/4 (2A1C)

[quote]原文章由 FlorenceChan 於 08-4-13 21:56 發表

1, Hayley04 (12/5, 11/5, 18/5)
2, JanYiuMa (12/5 anytime   11/5 & 18/5 after 11:30am)
3, Florence (12/5, 11/5, 18/5)
4, koko39 (12/5, 18/5, 11/5)
5, 紫凝媽 (12/5, 18/5) ...
6, Chiomama (12/5, 11/5, 18/5)
7. Phoebekk (18/5 only)

原帖由 kylie_mom 於 08-10-15 17:47 發表
地點: 錦田鄉村俱樂部
http://yl.com.hk/ktcc/index.htm

不如定兩三個日期, 以便安排:
a, 30/11
b, 7/12
c, 14/12

29坐車租約$900-$1000, 50坐車租約$1600, 歡迎任何家長參加!

(1) 低仁班 Hayley04, 2A1C, option ...

(2) 低望班 Phoebekk, 4A2C, (7/12 or 14/12)

[quote]原帖由 kylie_mom 於 09-7-8 12:39 發表
冇興趣中午茶聚?

(A) 和花亭壽司: 尖沙咀海運大廈地下OTG03號舖,
(B) Pizza Hut: 海運大廈地下OT G14&G15號舖

和花亭/ Pizza Hut外面可以比小朋友走下, 又有冷氣

Date: 11/7 or 18/7

1. Hayley04, A 或 B, 11/7 或18/7, 2A1C
2. Kylie_mom (anyplace and date), 1A1C ~ 要2:30pm後才到到
3.  Phoebekk - A or B, 11/7 or 18/7 1A1C
‹ 上一主題|下一主題