用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 21 之"秋高氣爽,去完 picnic 好溫書喇" ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 21 之"秋高氣爽,去完 picnic 好溫書喇" [複製鏈接]

原文章由 2bzmummy 於 07-11-13 14:20 硐表
Alice

仲有就係”懶摩登”咁囉 ....

2b

咁咪啱哂你囉

vivi

又要懶時又摩登 ... :tongue: :tongue: :tongue:

咁都俾您睇穿左添 ....

原文章由 vivi_vivi 於 07-11-13 14:25 硐表

2b

咁係咪即係又要懶時又摩登呀

長老

我今日飲茶食左芒果腸粉 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 14:25 硐表

alice

有冇食埋甜品呢 粟米椰汁榚, yummy yummy

長老

我年紀大,梗係要懶摩登喇,追上潮流呀嘛 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 14:27 硐表

2b

咁咪啱哂你囉

原文章由 2bzmummy 於 07-11-13 14:28 硐表
vivi

又要懶時又摩登 ... :tongue: :tongue: :tongue:

咁都俾您睇穿左添 ....

呢個係2b 一向ge 作風,唔駛我賣廣告

vivi

咩 je .. 懶呀,係呀,我認架 ..... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

原文章由 vivi_vivi 於 07-11-13 14:38 硐表

呢個係2b 一向ge 作風,唔駛我賣廣告

原文章由 2bzmummy 於 07-11-13 14:41 硐表
vivi

咩 je .. 懶呀,係呀,我認架 ..... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

羨慕水人 又有hb 鍚,細b 又第一兼自動波,連大b 都返嚟賀壽,:loveliness: :loveliness:

vivi

咪穿哂煲先得架 。。。。

原文章由 vivi_vivi 於 07-11-13 14:46 硐表

羨慕水人 又有hb 鍚,細b 又第一兼自動波,連大b 都返嚟賀壽,:loveliness: :loveliness:

homama仲快過我:loveliness: :loveliness:
因今日兩位大老細,一位病咗一位出埠....
當然上來取經取經....
小鴨升中事宜攪到頭都大晒.....各校的form填到
好彩攪埋這次便五年後中鴨才考公開試,到時都唔到我忙

咪穿哂煲先得架 。。。。 有甚麼所謂,又唔係將你年齡講出來 ....

我哋都要幫你賀壽喎....
咦這星期日都係我BD,會不會同你同一日呀!!

Homama

明白 : :

您係咪工作地方好近屋企架 ? ...

升中已經同我絕緣 ...

334 俾我細 B 做左白老鼠先喇 ....

原文章由 Homama2004 於 07-11-13 14:49 硐表
homama仲快過我:loveliness: :loveliness:
因今日兩位大老細,一位病咗一位出埠....
當然上來取經取經....
小鴨升中事宜攪到頭都大晒.....各校的form填到
好彩攪埋這次便五年後中鴨才考公開 ...

Homama

我唔係星期日,不過同 TVB 台慶好接近 .... : : :

原文章由 Homama2004 於 07-11-13 14:52 硐表
咪穿哂煲先得架 。。。。 有甚麼所謂,又唔係將你年齡講出來 ....

我哋都要幫你賀壽喎....
咦這星期日都係我BD,會不會同你同一日呀!!

2b靚媽....咁年紀接唔接近? <-不用答的問題

Alice及各位, 報料,2007年全港性系統評估出咗卷及答案.alice你小朋友可以印來都聖誕假期作業囉.....
(小學)
http://www.systemassessment.edu.hk/pri/2007pri-paper/index.html
http://www.systemassessment.edu.hk/pri/2007pri-marking/index.htm
(中學)
http://www.systemassessment.edu.hk/sec/2007sec-paper/index.html

http://www.systemassessment.edu.hk/sec/2007sec-marking/index.htm

原文章由 2bzmummy 於 07-11-13 15:04 硐表
Homama

我唔係星期日,不過同 TVB 台慶好接近 .... : : :

原文章由 2bzmummy 於 07-11-13 15:04 硐表
Homama

2b

望個日曆一估就知

homama

thanks

>>8-10分鐘路程咁啦..... 又5天工作....
雖然由中鴨小學一年級已想辭工,但一直拖下拖下到今時今日無工人仍然返工....膁得一蚊得一蚊儲起比啲囡

原文章由 Homama2004 於 07-11-13 15:20 硐表
雖然由中鴨小學一年級已想辭工,但一直拖下拖下到今時今日無工人仍然返工....膁得一蚊得一蚊儲起比啲囡 ...

Homama

咁真係好方便 我都試過有一份工好近屋企(未結婚時), 每日淨行10分鐘路程, 好happy

如果我唔做呢份工(touchwood), 我都想係現居附近搵番份輕鬆的工做

原文章由 Homama2004 於 07-11-13 15:20 硐表
雖然由中鴨小學一年級已想辭工,但一直拖下拖下到今時今日無工人仍然返工....膁得一蚊得一蚊儲起比啲囡 ...

Homama

真係一份好啱有小朋友ge 工喎,又近又5天工作,咁駛唔駛OT 呀

Homama

呢度好少小朋友用咋 .... Anyway Thank YOU ! :D :D :D

睇漏眼,有中學,釘 Q 哂 .....

原文章由 Homama2004 於 07-11-13 15:16 硐表
2b靚媽....咁年紀接唔接近?   

[ 本文章最後由 2bzmummy 於 07-11-13 15:30 編輯 ]

長老

前前後後咁囉 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-11-13 15:17 硐表

2b

望個日曆一估就知
‹ 上一主題|下一主題