用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港浸信會聯會小學 香港浸信會聯會小學2008/2009年度小一家長俱樂部 ...
樓主: HelloKitty*
go

香港浸信會聯會小學2008/2009年度小一家長俱樂部 [複製鏈接]

大家好!

請問大家可唔可以幫我一個忙呢? 因為我囝囝唔見左張WT3,黎緊要評估。請問有冇媽咪可以幫幫忙,SCAN張WT3俾我,然後EMAIL俾我呀!真係勞煩晒! 請大家幫幫忙!幫幫忙! 唔該晒!

我忘記留下email address:

[email protected]

再一次謝謝您們!

這裏近期無乜人氣???

係囉! 真係唔知點解這陣子都無人黎?

原帖由 christina 於 08-12-10 16:46 發表
這裏近期無乜人氣???

請問幾時買書呀?

我囝囝又唔見左嘢!!! 真係論盡!

希望今次會有人幫吓我地啦!

有無人可以俾張書單我睇睇呢?

有無人可以俾張圖書工作紙黎睇睇呢? 我真唔知點樣可以幫佢。請大家幫幫忙吧!十萬個唔該!

考試啦, 好緊張呀
請問今週中英口試會考咩

Dear All,

Where can i find a good class for P1普通話?  It would be better if nearly Tsuen Wan.

B.rgds,
12H

My daughter scored nearly 900 mark. How about your examination result? I do not have any idea her level in P.1.

轉眼間,我們的小朋友已經小二了!

請問您地仲記唔記得去年老師曾給小朋友一個網址呢? 那網頁是可以看見時間的變化。只要撥動時鐘的針,維港的景色便會由早上變黃昏,再變晚上.....

我好想要呢個網頁啊! 請問大家仲記唔記得呢? 謝謝!
"我們愛,因為神先愛我們。"
‹ 上一主題|下一主題