用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無媽媽排緊海峰園維多利亞playgroup
go

有無媽媽排緊海峰園維多利亞playgroup [複製鏈接]

我想知現在排到多少個,應該在小朋友什麼年齡開始排?之前我問過,我bb現在九個半月,佢地叫我12月開始排,ok嗎?要等幾耐?
   0    0    0    0
大量嬰兒童裝

原文章由 mua03hmy 於 07-12-1 10:34 發表
My baby's 8.5 months old. I launched an application last week. I applied to both Harbour Heights and Kornhill Campuses. (Since we live in Tseung Kwan O, their locations are equally accessible.) I opte ...

我未交表,之前我見個有媽媽話佢排緊第82個,你咁早交佢係咪話等你bb一歲先通知你?
大量嬰兒童裝

我個囡宜家都係呢間維記到返playgroup, 我果時排左2個幾月.

你宜家應該要報名排定隊, 到你個b識行就要打電話去追, 追多幾次呀.  我果次就係咁啱打電話去, 佢就offer左個位比我個囡.

原文章由 evbi88 於 07-12-1 10:03 發表
我想知現在排到多少個,應該在小朋友什麼年齡開始排?之前我問過,我bb現在九個半月,佢地叫我12月開始排,ok嗎?要等幾耐?
‹ 上一主題|下一主題