用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) [複製鏈接]

嗱嗱嗱 ,我都話嗰個icon係同9s有啲神似,但係無佢咁嘅絕色天仙之貌囉。

原文章由 cheungmp 於 07-12-11 10:02 發表
你咁講即係9s唔夠靚..

噢~~
呢個都得...
一陣整...

原文章由 Leona01 於 07-12-11 10:17 發表
mp,

係邊條link? 係咪呢條:

http://www.hkicons.com/

L01,

Sat 睇嗰場, 細路鍾唔鐘意呀??
原文章由 Leona01 於 07-12-11 10:18 發表
哇!! 小桃, 你係網上搜尋高手, 真係有9成似9s呀

做乜神咁早講人是非呀......

小桃,

我邊有咁靚...不食人間煙火咁....
比我老爺知道實笑到我嘔 ....

拔 ~~ 多謝你咁早送份甜品過我
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

鍾意呀!! 阿仔上半場猛問我幾時有得點火, 不停甘問, 好細佬囉。佢地對響冰上點火好有興趣!個製作好花心思響視覺效果度, 有好多個位都俾到驚喜。我果場0的觀眾鍾意白天鵝, 佢謝幕時好多掌聲。我就覺得巫師個角色好有發揮。我本黎對王子期望過高, 發覺佢成日行行企企。阿女話若係胡桃夾子就更加好。佢好鍾意胡桃夾子!!
多謝你呀!! 正正!!下次有甘好既野, 記得介紹俾我地呀

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-11 10:23 發表
L01,

Sat 睇嗰場, 細路鍾唔鐘意呀??

胡桃夾子....做 咗喇....我都好想睇.....

個巫師真係No. 1! 妳知嘛, 係連個後備都超搶鏡!
皇子朋友都一流, 未停過...
開頭都驚你小朋友唔鍾意,因為係舞劇+溜冰
因為我對小朋有好鐘意溜冰.所以佢睇睇下企咗起身
0添呀...我嗰場謝幕又係,全場起身.....
我就好鐘意囉...
原文章由 Leona01 於 07-12-11 11:22 發表
鍾意呀!! 阿仔上半場猛問我幾時有得點火, 不停甘問, 好細佬囉。佢地對響冰上點火好有興趣!個製作好花心思響視覺效果度, 有好多個位都俾到驚喜。我果場0的觀眾鍾意白天鵝, 佢謝幕時好多掌聲。我就覺得巫師個角色好有發 ...

[ 本文章最後由 heiheikeikei 於 07-12-11 11:35 編輯 ]

係呀!!係呀!! 王子個friend真係唔話得全場都跳得好賣力. 好搶!! 我都係最鍾意巫師, 佢謝幕我拍得特落力, 但我果場觀眾就鍾意白天鵝, 所以阿女見我響巫師出場謝幕時又拍又叫, 就話我癲左 王子個friend都應該得到更多既掌聲 若同你一起拍謝幕, 相信會有更多共鳴: :

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-11 11:31 發表
胡桃夾子....做 咗喇....我都好想睇.....

個巫師真係No. 1! 妳知嘛, 係連個後備都超搶鏡!
皇子朋友都一流, 未停過...
開頭都驚你小朋友唔鍾意,因為係舞劇+溜冰
因為我對小朋有好鐘意溜冰.所以佢睇睇下企咗起身0添呀 ...

ttmm

我公司部腦都係用VISTA...又係唔能夠用到部PRINTER,

依家有野PRINT..我要先QQ比同事至PRINT 到

好唔方便

原文章由 tungtung-mama 於 07-12-11 09:59 發表
c 火,噚日發現部新腦的 vista 是不能 support 手寫板 ,點算 。上網想download 個 program試試,點知又死線,激氣:tongue:

L01.

嘩...比你講到心都郁哂...等我再度度..去唔去到先

原文章由 Leona01 於 07-12-11 11:22 發表
鍾意呀!! 阿仔上半場猛問我幾時有得點火, 不停甘問, 好細佬囉。佢地對響冰上點火好有興趣!個製作好花心思響視覺效果度, 有好多個位都俾到驚喜。我果場0的觀眾鍾意白天鵝, 佢謝幕時好多掌聲。我就覺得巫師個角色好有發 ...

rn,

若無記錯, 我睇果日應該係最尾一日黎. 要等下一次啦!! :-| :-|

ote]原文章由 rubyngan 於 07-12-11 13:49 發表
L01.

嘩...比你講到心都郁哂...等我再度度..去唔去到先

[/quote]

嘩, 好耐未試過要追三頁喇, 呢度終於熱鬧番喇 !!

hs,

多謝 !   你咁講一講, 自信心當堂返哂嚟呀!!  :loveliness: :loveliness:

原文章由 Huisys 於 07-12-11 00:25 發表
ym,

吖..整左個靚頭係快手d ge

老實講..你個頭整得幾好呀..我果日十下十下見到你時..閣下個look 都好ok好得呀...唔駛咁擔心啦..不過我都知有時剪完髮係要d時間去適應..同埋要花d時間整到佢自然合心 ...

kc 應該係星期日上機......17號返

原文章由 nice1314 於 07-12-10 19:58 發表
ym,

乜kec..今日上機吖.....:cry:

hhkk,

得架喇. ........得架喇.... ......我知你好有禮貌......唔水特登走過來"叫"我同我講早晨. ...我朝早通常有d撞聾...聽唔到你 "叫"我

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-11 08:58 發表
ym,

隻死嘢話唔比機會我起佢釘!
我就話佢知我唔驚佢有牙!
就係咁 我地就約咗等佢返嚟先咬過!!!

比你先我都唔驚~
我都話至多我每日去妳課室講早晨 " ~  ~ 早晨"囉~
我好有禮貌㗎!:mrgreen ...

L01

係呀..我都發現原來已經完左...出年應該都會有..出年先睇

原文章由 Leona01 於 07-12-11 14:08 發表
rn,

若無記錯, 我睇果日應該係最尾一日黎. 要等下一次啦!! :-| :-|

ote]原文章由 rubyngan 於 07-12-11 13:49 發表
L01.

嘩...比你講到心都郁哂...等我 ...

又真係幾似喎 :) :) :)

原文章由 小桃兒 於 07-12-11 09:46 發表
9s,

我覺得咿位美女好似你,但係無你咁靚

...

[ 本文章最後由 yaumama 於 07-12-11 14:22 編輯 ]

L01,
果然同路人~~~~
應該會係跳晒咁拍爛手掌~~~
原文章由 Leona01 於 07-12-11 11:50 發表
係呀!!係呀!! 王子個friend真係唔話得全場都跳得好賣力. 好搶!! 我都係最鍾意巫師, 佢謝幕我拍得特落力, 但我果場觀眾就鍾意白天鵝, 所以阿女見我響巫師出場謝幕時又拍又叫, 就話我癲左 王子個friend都應該 ...

咁我屈就啲行去比個hug 妳先同妳講"~ ~ 早晨"ar~~
我都唔mind 㗎~~~
原文章由 yaumama 於 07-12-11 14:18 發表
hhkk,

得架喇. ........得架喇.... ......我知你好有禮貌......唔水特登走過來"叫"我同我講早晨. ...我朝早通常有d撞聾...聽唔到你 "叫"我

...

你咁有誠意走過來 hug 我.....我點好意思推你呀....咁你向我耳邊細細聲講早晨得架喇.......

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-11 14:31 發表
咁我屈就啲行去比個hug 妳先同妳講"~ ~ 早晨"ar~~
我都唔mind 㗎~~~

咪咁冤喜喇~
我無唔見錢,就無咁多嘢做㗎喇~~~
原文章由 yaumama 於 07-12-11 14:37 發表
你咁有誠意走過來 hug 我.....我點好意思推你呀....咁你向我耳邊細細聲講早晨得架喇.......

‹ 上一主題|下一主題