用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 溜冰老師
go

溜冰老師 [複製鏈接]

小兒想在又一城学學溜冰, 請問各位媽媽的仔/女跟開那個導師? 可否給点點意見? Many thanks!
   0    0    0    0

原文章由 LuLuCheung 於 08-1-9 10:49 發表
小兒想在又一城学學溜冰, 請問各位媽媽的仔/女跟開那個導師? 可否給点點意見? Many thanks!

My girl's coach is Olivia and my niece's coach is Mike.

Thank you very much, linchan.

Any other mothers has comment?

原文章由 linchan 於 08-1-9 13:21 發表

My girl's coach is Olivia and my niece's coach is Mike.

我一直都想我囝囝學溜冰, 但問過又 一城    , 次次都話full 左, 要我遲 d  再打去問.   請問你地點報名. tks

係o架, 好嗰D coach 實full 晒...

原文章由 STARBARNEY 於 08-1-10 13:30 發表
我一直都想我囝囝學溜冰, 但問過又 一城    , 次次都話full 左, 要我遲 d  再打去問.   請問你地點報名. tks

You can try the tutor for privte / semi-privte.

原文章由 STARBARNEY 於 08-1-10 13:30 發表
‹ 上一主題|下一主題