用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問是否信天主教的家長唔會選基督教學校 (反之亦然)??? ...
go

請問是否信天主教的家長唔會選基督教學校 (反之亦然)??? [複製鏈接]

請問是否信天主教的家長唔會選基督教學校, 或 基督教的家長唔會選天主教學校 ???

有朋友話無所謂, 有d話一定唔得.......

純八卦
   0    0    0    0
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

I think no problem
We also belive the GOD but not the church
Hahaaaaaaa.............

醒目開學勳章

原文章由 **芳芳** 於 08-1-17 23:52 發表
請問是否信天主教的家長唔會選基督教學校, 或 基督教的家長唔會選天主教學校 ???

純八卦 ...

一個個人!

天主教學校係咪唔會收基督教家庭的子女呢???掉返轉係咪一樣呢????

原文章由 **芳芳** 於 08-1-17 23:52 發表

純八卦 ...

個人會有d卻步... 始終會想搵番天主教學校
[img align=left]D:\My Photos\My Baby 岑活苗\2006-05 六個月大\2006-05-06\100_0767-3.jpg[/img][img align=left]D:\My Photos\My Baby 岑活苗\2006-05 六個月大\2006-05-06\100_0768-2.jpg[/img]
‹ 上一主題|下一主題