用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2007 K2 ~~ PART 2
樓主: Oscar媽
go

創價 2007 K2 ~~ PART 2 [複製鏈接]

原文章由 msnicoleng 於 08-2-20 23:03 發表
我都病了, 星期一要搭早機, 一起身就喉嚨頭, 剩係買左幸福止痛止咳藥, 仲要等到明天夜晚先返, 星期五先有醫生睇 .....我就
黎咳死喇

咳唔好飲茶呀, 我上次因為咁, 咳咗成個月

醒目開學勳章

mimi,

浩楠真可愛..

原文章由 mimicheng 於 08-2-21 08:54 發表

nicole
ok,去完浩楠一聽到北京兩個字會好開心,去比d福娃迷了。
上車返屋企時,留了個背囊上車,打去問又無執到,無咗隻歡歡,同d鉛筆,匙扣及thomas車, 。
無手信送比小朋友,去問我背囊去咗邊,我話爸爸明天去機場幫您囉!我送 ...

nicole
今日終於見到謙謙返學哪 其實果度係順勢療法醫學會,只要你認同佢的醫學理念,我會有一個專人療師跟進你的健康,只係初次要和他見面和聽一個何謂順勢療法的講座,之後可以靠電話聯絡便可,因順勢療法講求身.心.靈.,只要知道你有什麼毛病,對正圖像,購買合適的療劑,係不須要帶謙謙出去架,除非係重病或要親身睇會才明白的先要出去,俊翹都好少出去架,有時都係陪我上去買嘢順便比啲姊姊見吓,同埋基本上啲療劑我都有齊,若然你有緊急我都可以幫到你.而且在旺角西頁小巴站附近,好方便,學會開2點,星期1,2收9點,星期3,4,5,6就收夜啲,因有醫學講座:)
原文章由 msnicoleng 於 08-2-21 00:37 發表
我都想試下, 但係d 時間真係好難夾, 平時佢病, 都係呀婆同工人同佢去九龍灣睇, 如要去旺角, 我又唔想呀婆咁辛苦.....

anyway 果度平時收幾點

oscar媽
係呀!我地星期六晚零晨12:30機,星期四晚好夜先番到香港.quote]原文章由 Oscar媽 於 08-2-21 08:38 發表
mimi,

北京好玩ma !! 凍唔凍呀!!

angel,

原來你未出發架!! [/quote]

mimi:
唔怪得浩楠星期二果日在巴士道冇心機啦
原文章由 mimicheng 於 08-2-21 08:54 發表

nicole
ok,去完浩楠一聽到北京兩個字會好開心,去比d福娃迷了。
上車返屋企時,留了個背囊上車,打去問又無執到,無咗隻歡歡,同d鉛筆,匙扣及thomas車, 。
無手信送比小朋友,去問我背囊去咗邊,我話爸爸明天去機場幫您囉!我送 ...

Hi Hi all mama,
angel,你哋一家三口去旅行,去邊樹呀
玩得開心d呀
Charles Chan

醒目開學勳章

零晨機小朋友會唔會好辛苦呀!!

因為最近 jal/ana 出左去東京零晨機呀!!
我 7月會去東京..唔知 book 唔 book 好

原文章由 angel510 於 08-2-21 16:02 發表
oscar媽
係呀!我地星期六晚零晨12:30機,星期四晚好夜先番到香港.quote]原文章由 Oscar媽 於 08-2-21 08:38 發表
mimi,

北京好玩ma !! 凍唔凍呀!!

a ...

candy
Thank you!我地去韓國滑雪呀
原文章由 candy9996 於 08-2-21 16:33 發表
Hi Hi all mama,
angel,你哋一家三口去旅行,去邊樹呀
玩得開心d呀

原文章由 msnicoleng 於 08-2-21 00:07 發表
我已成日飲熱水, 但都成日飲甜野 ......我忍唔住朝早果杯coffee

msnicoleng,
好番未呀,都知你會忍唔住杯 coffee,是關康康爸爸同你一樣有病都是忍唔住朝早杯coffee,一定要飲到

Oscar媽:
俊翹由細到大都係全天候式睡眠,任何時段,只要佢攰就連坐完吊車上雪山,又或者抱住佢游水和坐住水上電單車佢都瞓得著,卡拉OK咁嘈佢都一樣照瞓
原文章由 Oscar媽 於 08-2-21 16:43 發表

原文章由 angel510 於 08-2-21 16:45 發表
candy
Thank you!我地去韓國滑雪呀  

angel,
去韓國滑雪真係好凍,俊翹要著多d衫呀,拍多d相片返離比我哋睇
Oscar 媽,
七月又再去日本真係開心啦

mimi,
星期一那天,康康話唔見浩楠返學,星期二放學後康康話浩楠星期一趕唔到返香港喎

原文章由 candy9996 於 08-2-21 17:42 發表
mimi,
星期一那天,康康話唔見浩楠返學,星期二放學後康康話浩楠星期一趕唔到返香港喎

CANDY
好久無上來八,好忙呀!

原文章由 Oscar媽 於 08-2-21 16:43 發表

7月好熱,不過好玩好食,如果浩楠有進步,我都會同去去。
去話會,我睇吓掂  。

醒目開學勳章

早晨呀!!

mimi,

我每次去日本都係冬天.所以今年決定夏天去..

原文章由 Oscar媽 於 08-2-22 10:39 發表
早晨呀!!

mimi,

我每次去日本都係冬天.所以今年決定夏天去..

今日浩楠將圖畫,畫有黃老師係黃老師畫咗自已個頭,然後浩楠畫了自己在黃老師附近,用心形圍邊,一放學話同黃老師結婚,不過要18歲! 笑死!
又話朱老師係我哋屋企装咗閉路電視,睇到我乖唔乖,叫我唔好夜晚用電腦,朱老師會知。
我話閉路電視睇到您訓唔訓,隻C仔包立刻訓咗!有掂

原文章由 mimicheng 於 08-2-22 23:14 發表

今日浩楠將圖畫,畫有黃老師係黃老師畫咗自已個頭,然後浩楠畫了自己在黃老師附近,用心形圍邊,一放學話同黃老師結婚,不過要18歲! 笑死!
又話朱老師係我哋屋企装咗閉路電視,睇到我乖唔乖,叫我唔好夜晚用電腦,朱老師會知。 ...

浩楠咁攪笑, 有時銳恆曳時我都會同佢講咁我打電話比周老師話佢知道, 佢都會好緊張話唔好呀!

醒目開學勳章

浩楠實在太愛黃老師...

原文章由 mimicheng 於 08-2-22 23:14 發表

又話朱老師係我哋屋企装咗閉路電視,睇到我乖唔乖,叫我唔好夜晚用電腦,朱老師會知。 ...

浩楠長大後一定會係多情種子.

醒目開學勳章

早晨呀!!
‹ 上一主題|下一主題