用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 怎樣才是好學校?
樓主: 嫦娥一号
go

怎樣才是好學校? [複製鏈接]

原文章由 christf 於 08-3-10 16:43 發表
My dear Ms Stupid and Low B mom,

Please learn what is logic before continuing exposing how naive and stupid you are!!!

Do you really know how to read Chinese and English?

Read again carefully that  ...

你嘅行為永遠在我意料中,S君還有点羞恥之心,你呢

恭喜!恭喜!

原文章由 christf 於 08-3-10 17:12 發表
Ms stupid

S君 is not 還有点羞恥之心.  He just thinks there is no point to talk to a mad woman

Be smart!  You are really really so stupid and low B

一個兒子讀國際學校嘅家長,用詞之粗俗,與潑婦無異,原形畢露,實在大開眼界,再來吧!

哦!今次估錯了,原來是兩個無恥之徒。

原文章由 stjoboldboy 於 08-3-10 17:46 發表

請繼續鬧啦,唔好比佢停呀!

不懂邏輯嘅秀才,今次竟有自知之明噃,總算有点進步,起碼看不到一些粗俗嘅詞語,確實比國際學校嘅潑婦家長好些。恭喜!恭喜!

嘩!BK好少有這樣精彩的爭辦,不過,唯女子與小人為難養也,你兩個大男人就讓一讓這小女人吧!小小意見,過路啫,唔好鬧我!

原文章由 stjoboldboy 於 08-3-10 18:34 發表
Christf兄,

係咪哩, 佢發夠顛,洩左度氣,依家咪唔再嘈囉, 我係咪使得d哩? 好過你不停同佢講道理好多啦!

估唔到你兩個合力冲厠,贏了今次爭論,恭喜!恭喜!

從此GSIS潑婦家長與街坊小學爛佬家長結為一條龍家長會,由
wbady做顧問,咁GSIS就一本萬利,街坊小學又唔驚殺校,今次真係一舉兩得,實在可喜可賀, 小女子今次總算有点功勞吧!

日後此家長會有活動,小女子必前來助慶,以保此Topic千秋萬世,永記BK網頁內。

wbady,

你睇,你踩隻腳入黎,即刻你都鬧埋! 所以奉勸各位網友一句,如見此人c430, 即敬而遠之, “生人勿近”!!!
多謝警告!

P.S. 佢經已”殺紅了眼”,連樓下”論盡家長論盡教育”個位謙謙君子eviepa都係個度俾佢鬧埋一份, 真係殃及池魚!!!
對不起!這段本人就敢苟同,c430這無知女人,你睇佢係三個topic度撐,遲早成為炮灰,
皆因你所謂謙謙君子eviepa,實是偽君子,佢會叫其他網友向佢攻擊,c430遲早消失。我覺得eviepa是一個現代版嘅岳不羣,你睇佢嘅言論,常言不由衷,自相予盾,明明個女讀嘅學校七國咁亂,佢當睇吾到,明明學校係向英文教學發展,佢係度講中文學習点好,明明學校教學理念與佢相反,佢仍話自巳揀小學楝得岩,佢嘅言論,你信一成都死,保重啦兩位。

wbady無論我点無知都好,消失是你不是我呀?
你咁鐘意同D潑婦爛佬講說話,睇黎都係蛇鼠一窩格勒,話人係偽君子,唔通你係真小人?
‹ 上一主題|下一主題