用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會 ~~ 耹訊前審訊
go

追討泳會 ~~ 耹訊前審訊 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Hi....大家好:

上次果庭,個官即場搵左3個人做代表,以後既耹訊前審訊我地唔駛去,直至正式耹訊果日,大家先至要全部出席

Next 耹訊前審訊's Day : 17.3.2008

現煩請有需要找授權人既苦主,PM我留底你既e-mail address, case no. and Tel. No.,我會e-mail 張授權書Sample俾你地。(上次mail過我既都要再PM我呀 , 但當日已經授權左比3位人士ge, 就唔駛再mail 比我啦) 你地填妥之後,記得簽名及寫上Case No.,再e-mail 番俾我,收齊哂之後,我會俾其中一位被授權人ga la.

記得e-mail 張已填妥既授權書俾我時,係主題到要寫你地BK 網名呀!!

Example:

Thanks!!!

Boma

[ 本文章最後由 bobomami 於 08-3-7 13:03 編輯 ]
   0    0    0    0

路縱崎嶇......仍幸有你......風雨同路 !!

HI,

好耐冇見??
原文章由 bobomami 於 08-3-3 13:40 發表
Hi....大家好:

上次果庭,個官即場搵左3個人做代表,以後既耹訊前審訊我地唔駛去,直至正式耹訊果日,大家先至要全部出席。

現煩請有需要找授權人既苦主,PM我留底你既e-mail address and case no.,我會e-mail 張授權書Sample ...
:-)  :-P

醒目開學勳章

原文章由 PIGPIGMA 於 08-3-3 16:41 發表
HI,

好耐冇見??

Hihi~~

Long time no see ar

醒目開學勳章

~~~push~~~

sorry 唔係好明, 點樣搵左三個人做代表呀 聽qc講你地好似係十號上庭, 但我好似係十七號先上庭呀 咁我使5使pm你呀
原文章由 bobomami 於 08-3-3 13:40 發表
Hi....大家好:

上次果庭,個官即場搵左3個人做代表,以後既耹訊前審訊我地唔駛去,直至正式耹訊果日,大家先至要全部出席。

現煩請有需要找授權人既苦主,PM我留底你既e-mail address, case no. and Tel. No.,我會e-mail 張授 ...

差點忘記了, 是3月10日還是17日??

我都唔太清楚呀 上次我都係委託他人, 而d文件仲響佢手, 佢同我講話17, 但qc同我講話佢係10號, 5g係咪因為之前都同佢相差一星期既關係呢
原文章由 CamayLO 於 08-3-7 10:09 發表

醒目開學勳章

原文章由 ringoivy 於 08-3-7 11:01 發表
我都唔太清楚呀 上次我都係委託他人, 而d文件仲響佢手, 佢同我講話17, 但qc同我講話佢係10號, 5g係咪因為之前都同佢相差一星期既關係呢  

好似係我記錯左 =.="

醒目開學勳章

原文章由 ringoivy 於 08-3-6 10:48 發表
sorry 唔係好明, 點樣搵左三個人做代表呀 聽qc講你地好似係十號上庭, 但我好似係十七號先上庭呀 咁我使5使pm你呀   

He-He

我記錯左, 應該係十七號先上庭, not 十號 ar

醒目開學勳章

原文章由 CamayLO 於 08-3-7 10:09 發表

3月17日 9:00am Court 43.

上次e-mail 張 authorization letter 俾果d人,我地果日5駛上庭, 凈係果3個指定代表上咋, but you have to send the authorization letter again to me with the names of the 3 authorized people.

pls pm me 授權信

bobomami ~ 原來你開咗個新區...
係喎,有冇人知道我哋究竟仲要上多幾次
今次已經係第三次喇...

相信正義公正!
我哋17號必勝!

bobomami,

妳bb出世咪呀!

各位媽媽,

雖然呢個唔開心經歷都係一年前的事, 但香港有法律, 不能俾d騙徒消遙法外, 警察唔告佢, 我地都要為正義, 堅持告佢到底.

原文章由 正媽 於 08-3-15 16:08 發表
各位媽媽,

雖然呢個唔開心經歷都係一年前的事, 但香港有法律, 不能俾d騙徒消遙法外, 警察唔告佢, 我地都要為正義, 堅持告佢到底.

請問17 - 3 - 2008是在邊個法庭, 雖然唔關我事, 但都想去支持你地, 因為大家都係mama嘛

bobomami,
I'm Fion, I have received your email this morning, what can i do if i want fax it to you? please contact with me!!
I have not your mobile phone

bobomami,
Please call me la!!!

各位:
2008年3月17號12點半最新消息..
我o地贏o左喇

有沒有機會扲返錢先???
:-)  :-P
‹ 上一主題|下一主題