用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 課外話動停課唔補堂
樓主: mastina
go

課外話動停課唔補堂 [複製鏈接]

原文章由 ijoey 於 08-3-18 09:00 發表
"...私人辦的價錢貴又話停, 又無得補, 好肉赤...."

咁學校0米仲貴! 唔駛講明都無得補, 仲肉赤啦!

記得sars停課,時有幼稚園家長唔交學費,但教處勸家長唔好咁做。

咁樣吾補都幾食水深,

但平日黑色暴雨或8號冇得補我覺得都合理,
一年都吾係好多幾會遇到, 況且我地返開office工既, 一8號波提早放工都吾會扣人工啦, 咁人地沒得補都好合理囉.

我都覺得學校要補番今個月D學費!

原文章由 arb 於 08-3-20 00:35 發表
咁樣吾補都幾食水深,

但平日黑色暴雨或8號冇得補我覺得都合理,
一年都吾係好多幾會遇到, 況且我地返開office工既, 一8號波提早放工都吾會扣人工啦, 咁人地沒得補都好合理囉. ...

我好滿意我囡囡上果間PLAYGROUP的安排,課堂照常,家長可以決定唔返,有得補番堂,又加強預防措施!

其他機構,真係掛住搵錢,你唔上唔會補番俾你架~

yes, my one also like yours, 課堂照常,家長可以決定唔返,有得補番堂,又加強預防措施! If parents feel scare, you can stop the class for 1-2 lessons.

原文章由 happysheep 於 08-3-20 11:05 發表
我好滿意我囡囡上果間PLAYGROUP的安排,課堂照常,家長可以決定唔返,有得補番堂,又加強預防措施!

其他機構,真係掛住搵錢,你唔上唔會補番俾你架~ ...
‹ 上一主題|下一主題