用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼稚園 想問下有無考到st.paul既小朋友, 會放棄聖瑪加利大呀? ...
go

想問下有無考到st.paul既小朋友, 會放棄聖瑪加利大呀? [複製鏈接]

因我個個係仔仔, 同時係天主教徒, 但waitlist 聖大, 而好多媽咪話, 有好多人會係st. paul 同聖心考完之後會放棄之前考d 學校。

想睇下有無人會放棄聖大呀! 因為等到頸都長啦!
   0    0    0    0

原文章由 YnnMa 於 08-3-31 16:03 發表
因我個個係仔仔, 同時係天主教徒, 但waitlist 聖大, 而好多媽咪話, 有好多人會係st. paul 同聖心考完之後會放棄之前考d 學校。

想睇下有無人會放棄聖大呀! 因為等到頸都長啦! ...

我個時in左2間,一間係st.paul,另一間係聖大,兩間都收左我個女。at the final,我比個女讀st.paul。到今日為止,我都無後悔這個決定,我個女讀得好開心,老師又好好,好關心小朋友,even好細微既野佢地都知。而且,st.paul既校園同資源充分好多,d小朋友個個都好鍾意返學

原文章由 princess_mama 於 08-5-30 13:29 發表

我個時in左2間,一間係st.paul,另一間係聖大,兩間都收左我個女。at the final,我比個女讀st.paul。到今日為止,我都無後悔這個決定,我個女讀得好開心,老師又好好,好關心小朋友,even好細微既野佢地都知。而且,st.paul既校園同資 ...

Hi Princess mama,
我諗安排幫囡囡攞form面試今年St. Paul, 請問可以提示下會問家長什麼問題呀??? 事前家長要準備什麼呢?? 好緊張因我幾喜歡St. Paul呢間幼稚園, 希望順利啦 ......

我都想知, 唔该.
‹ 上一主題|下一主題