用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 25 之"奧運聖火,我來也 !" ...
go

仔女經 - Part 25 之"奧運聖火,我來也 !" [複製鏈接]

歡迎大家到新舖,唔好咁快講考試,輕鬆下先喇 ......
   0    0    0    0

原文章由 2bzmummy 於 08-4-23 12:15 發表
歡迎大家到新舖,唔好咁快講考試,輕鬆下先喇 ......

報到
52日會否放假去看傳聖火….hb可能會放假去睇.可惜我有同事已一早請咗假
hb想買奧運馬術票,但已遲了剩番啲節目係無人想睇

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 12:17 發表

[quote]原文章由 2bzmummy

長老

如此說,我應該買一個打邊爐用既手提單頭爐 ? 。。。:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:[quoted]

2b

呵呵..................我講事實......而家咩都講環保嘛

Pmum

歡迎,呢排我隻細 B 成日口 up up ,話應該放假去迎接聖火喎 ....

不過呢,大 B 聽日就會係袋鼠國親身迎接喇,因為咁 sem break 放假,仲話 PT 老闆娘會燒乳豬慶祝添 .....

原文章由 Pmum 於 08-4-23 12:21 發表
報到
5月2日會否放假去看傳聖火….hb可能會放假去睇.可惜我有同事已一早請咗假

原文章由 Pmum 於 08-4-23 12:21 發表
報到
5月2日會否放假去看傳聖火….hb可能會放假去睇.可惜我有同事已一早請咗假

Pmum

我又無諗過放假去迎奧運聖火

馬術我無興趣, 不過我係火麒麟.....好多項目我都鐘意看, 尤其是偶像百米欄王劉翔真係要捕住係tv 睇

長老

又關環保樹 ? 我有雙頭爐少用都唔等於唔環保姐 ......

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 12:22 發表
[quote]原文章由 2bzmummy

長老

如此說,我應該買一個打邊爐用既手提單頭爐 ? 。。。:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:[quoted]

2b

呵呵..................我講事實......而家咩都講環保嘛 ...

原文章由 2bzmummy 於 08-4-23 12:25 發表
Pmum

歡迎,呢排我隻細 B 成日口 up up ,話應該放假去迎接聖火喎 ....

2b

神仔那天學校真係放假一天 (借校舍給高考)....佢話那天madam有安排活動, 唔通係有份維持秩序

長老

上屆奧運時,劉翔既女友係香港運動員,家下唔知散左未呢 ? 。。。

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 12:33 發表

Pmum

我又無諗過放假去迎奧運聖火

馬術我無興趣, 不過我係火麒麟.....好多項目我都鐘意看, 尤其是偶像百米欄王劉翔真係要捕住係tv 睇 ...

長老

其實當天聖火會從細 B 學校傍邊經過,我都叫兩老下晝去趁下熱鬧呢 ........

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 12:36 發表

2b

神仔那天學校真係放假一天 (借校舍給高考)....佢話那天madam有安排活動, 唔通係有份維持秩序

原文章由 2bzmummy 於 08-4-23 12:37 發表
長老

上屆奧運時,劉翔既女友係香港運動員,家下唔知散左未呢 ? 。。。

2b

上次劉翔攞世錦賽冠軍都唔多覺有提佢女人

原文章由 2bzmummy 於 08-4-23 12:39 發表
長老

其實當天聖火會從細 B 學校傍邊經過,我都叫兩老下晝去趁下熱鬧呢 ........

2b

小心人多呀

長老

我有秘料呀 ...........

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 12:43 發表

2b

上次劉翔攞世錦賽冠軍都唔多覺有提佢女人

長老

叫兩老企係行人路應該 OK 既 ........

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 12:45 發表

2b

小心人多呀

原文章由 2bzmummy 於 08-4-23 13:11 發表
長老

我有秘料呀 ...........

2b

祕料, 堅定流架 , 八泥聽下可信程度有幾高先

長老

堅既,好高 ................

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 13:18 發表

2b

祕料, 堅定流架 , 八泥聽下可信程度有幾高先

原文章由 2bzmummy 於 08-4-23 13:11 發表
長老

叫兩老企係行人路應該 OK 既 ........

2b

總之一句小心啦:idea: :idea:

睇下運送聖火隊伍陣容幾咁墟磡

原文章由 2bzmummy 於 08-4-23 13:19 發表
長老

堅既,好高 ................

來迎接火矩~~~
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .
‹ 上一主題|下一主題