用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有關沙田/大埔區幼兒園
樓主: tam
go

有關沙田/大埔區幼兒園 [複製鏈接]

Re: 有關沙田/大埔區幼兒園

Dear Golfer,

我都想要, 我pm了我的e-mail address給妳, 可否給我.

Thanks a lot

Hi snowmansuet:

我曾在spn外面參觀過, 外面好似好殘舊, 請問你有沒有到過學校內, 是否清潔??

曾致電問過有沒有opening day ,學校說暫時未確定.

請問大埔媽咪,
救世軍,綠葉,基督教宣道會哪一間幼兒園好啦

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

有關沙田/大埔區幼兒園

浸信會(近新街市嗰間)收咗我小朋, 請問知唔知到好唔好?
該用戶已被刪除

Hi Golfer:

I also want to have a copy of full day nursary since my son was 17 months ago. I want he study in Tai Po area too. Please e-mail to me. Thanks a lot!

想問一問大埔邊間幼稚園有open day???
係幾時呀????
有冇人可以講下大埔邊間幼稚園比較好d???

~~我係10月12日出世~~ :-P :-P

大圍明愛幼兒園幾好, 有個戶外遊樂埸, 環境清靜, D老師有愛心, D小朋友又聽話, 係位置比較吊腳

QBABY 寫道:
想問一問大埔邊間幼稚園有open day???
係幾時呀????
有冇人可以講下大埔邊間幼稚園比較好d???

都係要打去幼稚園問

點樣可以知道所有幼稚園既電話呀
~~我係10月12日出世~~ :-P :-P

Lam@HimM

我個女現在18個月, 我想幫她報spn, 唔知你可問你幾個關於spn 既問題?

1) 你個女讀得開唔開心?
2) n1讀全日好定半日好?
3) 如果直上st paul convent, 因它是英語教學, 大埔spn 的小朋友可否跟上? (我唔想她在p1要狂補英文及無
大小姐自拍照. :-o :-D ;-)
該用戶已被刪除

Lam&HimM 寫道:
Jodiemama

我個女都幾開心,佢成日唱歌仔話係老師教佢。
囡囡讀緊半日班,因為唔想佢成日在學校過。
spn 會教phonics,所以應該可以應付。加上今年都有師姊升上st paul convent.
因為只是nursary, 所以interview都晤係好難。 :

thank you, 希望我個女做到小師妹, 可以係學校見.     
大小姐自拍照. :-o :-D ;-)

QBABY 寫道:
點樣可以知道所有幼稚園既電話呀

http://www.hkedcity.net/school/kindergarten/

Hi Golfer :

Could you pls. also send me a copy of full day nursary in Tai Po.  Many thanks!

My email address : [email protected]

Regards,
Maggie
‹ 上一主題|下一主題