用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 1.5磅重超輕書包, 2008最新款式, AE 卡九折。 ...
樓主: Lily2003
go

1.5磅重超輕書包, 2008最新款式, AE 卡九折。 [複製鏈接]

原文章由 bbqueen 於 08-7-12 11:14 發表

請問你去邊間 shop 買? 我 last sat 買咗 1 個, sales 話冇 discount wor!

HI,

我係海運BARCONCO買, AE信用卡先有10%OFF.

AGNES

You use other credit card also has 10% discount. I bought one at Lee Garden and forget to bring AE, the sales lady allowed me to use any credit card to purchase the schoolbag.

Ah-One

原文章由 GogoCheung 於 08-7-13 14:53 發表

HI,

我係海運BARCONCO買, AE信用卡先有10%OFF.

AGNES

原文章由 Ah-One 於 08-7-13 16:37 發表
You use other credit card also has 10% discount. I bought one at Lee Garden and forget to bring AE, the sales lady allowed me to use any credit card to purchase the schoolbag.

Ah-One

請問你係邊間買 & 幾時買 ga?

有呢d款咩? 如有,我都想要個粉紅色喎

I bought the school bag last month when AE launched promotion a while at Lee Garden - Causeway Bay.  I was told other BK Mami also use other credit card to have 10% at Elements BUT NOT TST shop so maybe you can try other shops except TST.

Ah-One

原文章由 bbqueen 於 08-7-13 22:06 發表

請問你係邊間買 & 幾時買 ga?

回覆 #25 Ah-One 的文章

請問側面放唔放到支水架 ?

我都係嚮barocco 買, ae 有9 折, 仲可以半價買埋color pencil, 我個就揀左個好閃o既款,折哂就一千蚊都唔駛.

反而我想問呢, 佢地d accessories 嚮邊到有得賣?

[ 本文章最後由 nnfonder 於 08-7-14 15:40 編輯 ]
居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

kiwaiwong

側面係冇格的,所以放唔到支水. 不過zeven書包真係咩起來好輕同好舒服.  

原文章由 kiwaiwong 於 08-7-14 14:20 發表
請問側面放唔放到支水架 ?

[ 本文章最後由 綽盈媽咪 於 08-7-14 22:47 編輯 ]
綽盈媽咪 ;-)

係呢,咁你打算支水放係邊呀
原文章由 綽盈媽咪 於 08-7-14 22:45 發表
kiwaiwong

側面係冇格的,所以放唔到支水. 不過zeven書包真係咩起來好輕同好舒服.  

支水放入面 ? 驚唔驚整濕d書呀 ?
你女用邊款 ?
原文章由 綽盈媽咪 於 08-7-14 22:45 發表
kiwaiwong

1.5磅重超輕書包, 2008最新款式, AE 卡九折。

請問可否告知有幾多到地方有得買? 而那幾處的地址在哪裡?
那幾處的地方是不是d款式都是一樣?  我有個朋友有咭可約她一
同去買, 有沒有人有興趣, 但要知地址才約去購買和那裡d款最多
請問報報料

昨日同個朋友行開cwb利園二期, 買左個粉紅色細碼, 囡囡學校要用小息袋的, 所以支水可以放小息袋

kitbebe

你是否買了圖二, 第三個 pink 書包細碼 ?

請你個size 如何, 可否告之。

原文章由 kitbebe 於 08-7-15 15:58 發表
昨日同個朋友行開cwb利園二期, 買左個粉紅色細碼, 囡囡學校要用小息袋的, 所以支水可以放小息袋

原文章由 Lily2003 於 08-7-15 16:07 發表
kitbebe

你是否買了圖二, 第三個 pink 書包細碼 ?

請你個size 如何, 可否告之。

lily2003

請問 在那兒可以看到 seven 的書包 ? 在tst ?
我看到妳的圖片 自己都想要個
MIHO

我囡囡返學帶小息袋,唔會放向書包入面.
我係上年買的,上年的款式,有珠片的.星期日响TST 兩間SHOP都種有ZEVEN書包買.**用了一年,洗了兩次,個書包依然好新. 我同囡囡講左要用到六年班. 如果唔係都唔捨得買,用幾年條數都係返到.
原文章由 kiwaiwong 於 08-7-15 09:31 發表
支水放入面 ? 驚唔驚整濕d書呀 ?
你女用邊款 ?
綽盈媽咪 ;-)

有無人知道除咗粉紅色之外,仲有無紅色丫?因為我仔仔間學校規定用紅色書包。

原文章由 IcyHui 於 08-7-15 22:40 發表
有無人知道除咗粉紅色之外,仲有無紅色丫?因為我仔仔間學校規定用紅色書包。

Hi,

我見到有棗紅色, 男仔用都得.

Near TST Toy'R'.
呢個書包, 係 bk 會員講話好正的。
所以我覺得貴些都值得, 何妨我又得一個囡, 肉痛一個姐。

MIHO.WAH, 你有AE 卡嗎, 不如約埋一齊去買, 好嗎 ????

原文章由 MIHO.WAH 於 08-7-15 21:12 發表

lily2003

請問 在那兒可以看到 seven 的書包 ? 在tst ?
我看到妳的圖片 自己都想要個

[ 本文章最後由 Lily2003 於 08-7-16 20:28 編輯 ]

原文章由 Lily2003 於 08-7-16 20:27 發表
Near TST Toy'R'.
呢個書包, 係 bk 會員講話好正的。
所以我覺得貴些都值得, 何妨我又得一個囡, 肉痛一個姐。

MIHO.WAH, 你有AE 卡嗎, 不如約埋一齊去買, 好嗎 ????

...

dear lily

我沒有呀 ! 但我想看看真實的書包如何輕? 我一直都有聽過但就未見過 , 我老公剛訂 spi書包因用hksb咭可以平d .
MIHO

miho,
spi有幾多折呀
‹ 上一主題|下一主題