用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 學西班牙語/俄文
go

學西班牙語/俄文 [複製鏈接]

有無小朋友正在學?除了他們的文化協會,想問可以在那裡找到老師?或那裡學好?(港島區)
   0    0    0    0

本人兒子係東shan學緊spanish, 係呢間之前已經學咗一年, 因為以前個老師, 成日SL, SUDDENLY LEAVE, 所以決定轉校, 因又有朋友介紹, 所以就轉到金鐘的EAST 山 學, 發覺她的老師, 非常好, 主動到不得了, 她又可以俾一名家長, 或工人一齊上堂, 當然不能嘈嘈閉啦, 一齊上堂, 你可以感受到她的上堂氣氛好好, 唔會唔理小朋友, 若加上你的小朋友好留心上堂的話, 老師當然會更加鐘意同你的小朋友有更多交流, 在學習上自然會更加好...

嘻嘻...因為小兒非常留心上堂, 所以老師都對他十分愛鍚

若果你有興趣的話, 可PM我, 可以作REFER, 大家的學費都會平啲!

kakaloklok

其實我兒生仔(2歲)都在東山黄埔嗰間學緊,但我想會不會只有幼兒班呢?因我女兒已12歲了,如果東山有大女課程,請告知,
Thanks!

我仔仔讀緊0固間center 有spanish 學呀~
小班的3-7個小朋友一班~pm 你啦~
‹ 上一主題|下一主題