用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(昇御海逸) K2 - 學之園-海逸校 2008-2009
go

K2 - 學之園-海逸校 2008-2009 [複製鏈接]

大家好呀!!!
今朝上完堂, 而家頭痕.... 就係校服問題....
monday & wednesday - 運動服
tues/ thurs & friday - 綠色校服....

咁即係星期四著完要即洗即乾即熨....... d 潮濕天氣都唔知典算.... 咁即係要買多套替換呀......
   0    0    0    0

即係CE班同PE班既安排唔同? 我地照舊星期二, 四穿體育衫喔.

CE班走左好多人呀, 得返14個, PE班如何? 可能係CE班周圍都有掛.

我開始擔心報小學d野, 希望所有同學仔都有好表現and考到理想小學啦.

以我所知, 全日班full 左........

原帖由 ardnas65 於 08-8-26 11:23 發表
以我所知, 全日班full 左........

Will the full day class be reserved for exisiting LHK students?

Yes.  但要一年前提早寫信比學校, 話你想讀全日班, e.g. PN申請定K1, K1申請定K2
(到時你讀唔讀係另一回事).
我就係遲左入信, 所以仲係on waiting list. 學校話申請梗加位, 最快年尾先有消息.

原帖由 elizatyy 於 08-9-7 16:47 發表

Will the full day class be reserved for exisiting LHK students?

你地知唔知請到新校長未呀??

你地有無開始睇小學呀???
‹ 上一主題|下一主題