用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖三一堂曾肇添幼稚園 想問關於聖三一堂曾肇添同聖三一中心既問題 ...
go

想問關於聖三一堂曾肇添同聖三一中心既問題 [複製鏈接]

請問兩間邊間好d~~
兩間有乜分別, (除左full day 同 half day之外)~
同埋係咪兩間都同聖三一堂小學有聯繫~

請知道既媽咪幫幫忙, 唔該晒~
   0    0    0    0
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

王國長老

請問兩間邊間好d~~各有各好,好難比較
兩間有乜分別, (除左full day 同 half day之外)~曾幼用本地教科書,中心自編教材
同埋係咪兩間都同聖三一堂小學有聯繫~係
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

我都想知啊,聖三一中心自編教材會唔會比較淺呢?

是否兩間都直升小學? 升小學仲須唔須要interview 或睇成績?

請問邊間全日

聖三一中心

原帖由 winchoy16888 於 08-10-11 17:54 發表
請問邊間全日

Then, which one is better? Half day or whole day?
‹ 上一主題|下一主題