用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宏福幼稚園 2005年出世或~宏福幼稚園媽咪~~~入黎一齊傾計丫。 (PART ...
go

2005年出世或~宏福幼稚園媽咪~~~入黎一齊傾計丫。 (PART 2) [複製鏈接]

開 part 2 就好啦.. 我真係頂唔順改極都改唔到..係呀.. 我有剩左好多宏福既物資係度.. 唔知你地有無用呢.. 我就咁無左 1900 蚊.. 唉....

同埋我好唔開心, 好唔捨得我個仔無讀宏福.... but... 呢o的事日後都與我無關了.. 仔仔交比佢個 daddy 自己 take care...

開唔開心我都唔會睇到.. 因為我而家搬走了

原帖由 rplyan 於 08-8-27 13:34 發表
唔好再想番轉頭啦, 無為令自己唔開心, 讀書最重要小朋友開心o甘佢先對學習有興趣, 但其實我和c6都有點分歧.

唔緊要.. 我會慢慢習慣.. 一個人生活有太多開心的事情.. 係時候有人需要面對現實.. 我就可以退下來了

不如賣鬼哂比你地啦, xdddd , 你知麻, 我個仔既校服係要著 xl 架, xdddddddddddddddddddddddddd

actually 我只係拿走了校服, 其他野我無見過.....

睇見另一間 kinder 既野我就真係無名火起.. 掉開哂, xdddddddddddd

平心靜氣既時候係傾分開既安排 lu...

原帖由 希望05 於 08-8-27 14:23 發表
dordor1207

你唔好唔開心啦~遲d等大家都下左火,再好好地同c6傾下吧.

你可以post你現有的宏福資源出黎,再打埋你心目中的二手價錢.因為係全新又比起學校買平,所以應該會有人買架.你可以慳小小錢,無咁浪費.我地又可以 ...

626mama, 希望 05, rlyan 你地好呀. 我個仔而家係吳多泰返學了.. 我重未收到宏福退比我既所有野什物, 未賣到 tim...

我而家打算 k2 比亞仔轉讀全日班.. 我發覺佢平日下午要訓覺時間, 而家變相係要上堂, 佢呢 2 日都想訓覺, 一個鐘係學校咋..一接佢即刻想訓 唔知佢頂得到無呢, 之前無一間 kinder 收佢讀上午班呢..哈哈..

麻煩你地幫忙留意下宏福到 k2既時候有無位丫.. 我而家同 c6 一人讓一步..暫時比亞仔係吳多泰讀, 我就要谷佢o的英文.. 下午班o的時間好似比較難 arrange 學野..hehe.. 有難度呀..

多謝你地既開解, 希望可以 keep in touch 啦.. 我諗我仔仔個位應該比人 replace 了..哈哈, 如果可以大家留下 email keep in touch.. pls pm to me 丫, thanks a lot.. 好高興認識你地幾位..

ElainAiolia

謝謝你 email 呀.. 我地可以 keep in touch, hehe...

626mama

係呀, 就係呢套校服, 男仔著粉紅色褲好攪笑..hehe... 但係睇相入面既格間, 課室係穗禾苑 wor.. o個日我都係學校但係你朋友影唔到我..hehe....

但係小朋友要訓多o的晏對大腦發展先好, 而家都幾頭痛佢既學習 and 訓覺時間...

我亞仔返左頭2 日學就病左 2 日見好o的就返一日學.. 點知又病番 2 日..希望聽日可以返學啦..

祝各位小朋友都健健康康...

我心情都算好架... 只係忙於照顧亞仔, 係公司都辛苦架, mon to fri 對住件超低能勁攪笑既傻仔.. 返左 3 個月都唔知自己做緊咩.. polisher 之餘係度扮可憐, 等全公司都認定我係衰人, 條友就好可憐, 成日都比我吊佢..

唉.. 到底我重要對住呢件蛋散到幾時呀.. 我既人工係唔包 manage him and checked his rubbish work 架.. 如果係既唔該老細你識做啦, 你好似睇佢唔到咁既.. 你既 higher standard and requirement 去左邊呀...

help~~~~~~~~~~~~~~~~~~

希望 05, 626mama, ElainAiolia & rplyan

謝謝你地既問候呀.. 我既 eq 一向都係超低架, hehehehe... so..咪公司o的同事成日都聽到我鬧佢囉.. 我都好辛苦... 我已經當佢透明好耐...頭一個月我當佢細佬咁教架, 咩都講哂, 唔應該講既都講埋..hehe..

哎呀, 我唔應該係呢到講架..離哂題, 係呢, 唔知你地幾個有無玩 fb 呢.. 我有架.. 我而家只係收到 elain 既 pm.. 其他 3 位靚媽都未交換..hehe...pm 比我丫.. 等大家都可以呻下, 交個朋友..呵呵呵

p.s.  我o岩o岩開返個 pm inbox.. 又唔見左o的 message.. 無鬼哂呀..到底想點架............... elainaiolia 你要 resend 比我 lu.. sorry~~~

原帖由 dordor1207 於 08-9-10 14:21 發表
希望 05, 626mama, ElainAiolia & rplyan

謝謝你地既問候呀.. 我既 eq 一向都係超低架, hehehehe... so..咪公司o的同事成日都聽到我鬧佢囉.. 我都好辛苦... 我已經當佢透明好耐...頭一個月我當佢細佬咁教架, 咩都講 ...
‹ 上一主題|下一主題