用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(黃埔花園) 我應該幾時報九龍塘迦南playgroup??
go

我應該幾時報九龍塘迦南playgroup?? [複製鏈接]

我個女07年7月出世,而家13個月,想報九龍塘迦南playgroup(係唔係即係綠苗呀??),應該幾時報呢??
唔該!!
另外,我想問,係唔係有好多不同班嫁??即係就算1,3,5 都有好多不同時段嫁!!
其實我咩都唔知嫁!!因為我見網上好多人話好,所以都想轉來九龍塘迦南playgroup試下囉!!
千千萬萬句Thanks !!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

要報ka la, 我囡囡15個月開始讀到24個月上n1
係有好多班ka, 你打電話去問下啦27156441
原帖由 cherylyau_b 於 08-9-7 00:44 發表
我個女07年7月出世,而家13個月,想報九龍塘迦南playgroup(係唔係即係綠苗呀??),應該幾時報呢??
唔該!!
另外,我想問,係唔係有好多不同班嫁??即係就算1,3,5 都有好多不同時段嫁!!
其實我咩都唔知嫁!!因為我見網上好多人 ...

我個女現在10個月大, 早d報有冇Jetso?

得九龍塘有

係咪淨係得九龍塘迦南有?

迦南playgroup近來的質素差了,總之無以前咁好,班數越開越多,不斷收生,有點像工廠,大批生產學生。
‹ 上一主題|下一主題