用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 28 之"醒啦,醒啦,開左學啦 !” ...
go

仔女經 - Part 28 之"醒啦,醒啦,開左學啦 !” [複製鏈接]

早晨 !

不要再放假發夢啦 !
   0    0    0    0

good morning

今朝訓到6:30, 係小b叫我起身, 差d遲到
原帖由 2bzmummy 於 08-9-8 08:37 發表
早晨 !

不要再放假發夢啦 !

原帖由 smum 於 08-9-8 09:09 發表
good morning

今朝訓到6:30, 係小b叫我起身, 差d遲到

smum

點解咁失威 ? 掛住睇點票呀 ? 。。。。。 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

2b

唔係呀, 我11:00就訓架啦
原帖由 2bzmummy 於 08-9-8 09:14 發表

smum

點解咁失威 ? 掛住睇點票呀 ? 。。。。。 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

大家早、大家好~~~

2b

咁幾時有新 "look" 睇啫

原帖由 smum 於 08-9-8 09:18 發表
2b

唔係呀, 我11:00就訓架啦

smum

真係秋高氣爽特別好   .......

原帖由 vivi_vivi 於 08-9-8 09:22 發表
2b

咁幾時有新 "look" 睇啫

vivi

有幾新呀,今朝都無人 comment ..........

早晨好

2b

今朝真係好多人仲有放假mood.....平時等開條的士龍長到 仲要等佐15mins先有車, 情況比下雨更差

長老

我今朝咪係囉, 仲以為小b入黎我房訓覺添, 點知佢話夠鐘返學啦, 嚇到我彈起
原帖由 布甸仔媽媽 於 08-9-8 09:46 發表
早晨好

2b

今朝真係好多人仲有放假mood.....平時等開條的士龍長到 仲要等佐15mins先有車, 情況比下雨更差

原帖由 布甸仔媽媽 於 08-9-8 09:46 發表
早晨好

2b

長老

所以我地新舖名係咪好貼題呢 ? ....

2b

你個新'look'短髮清爽再加埋副trendy眼鏡, 咪係女強人'look'囉

kwokwong

私人時間真係易講難有, 就算安排佐'zip'一至兩個鐘做自己事, 倒頭一個call 就 所以真佩服係湊4個

原帖由 smum 於 08-9-8 09:50 發表
長老

我今朝咪係囉, 仲以為小b入黎我房訓覺添, 點知佢話夠鐘返學啦, 嚇到我彈起

smum

今朝細 B 四點起身睇 Tennis US Open 梅利 vs. 拿度 ........

原帖由 2bzmummy 於 08-9-8 09:53 發表

長老

所以我地新舖名係咪好貼題呢 ? ....

2b

我0地呢個舖有'正面'磁場影響, 個個都精精神神上學去

長老,

您呢句 "私人時間真係易講難有" 我絕對讚同呀, 所以真係要向kwokwong 寫個 "服"字

原帖由 布甸仔媽媽 於 08-9-8 09:53 發表
2b

你個新'look'短髮清爽再加埋副trendy眼鏡, 咪係女強人'look'囉

kwokwong

私人時間真係易講難有, 就算安排佐'zip'一至兩個鐘做自己事, 倒頭一個call 就 所以真 ...

原帖由 2bzmummy 於 08-9-8 09:55 發表

smum

今朝細 B 四點起身睇 Tennis US Open 梅利 vs. 拿度 ........

2b

我今朝睇news.....好似因颶風原因, 打唔完比賽, 天日凌晨四點繼續喎

其實無問題, 有興趣咪得囉, 後生仔一晚半晚唔夠 , 好快恢復精神, 唔似我0地, 一晚唔夠 , 幾晚先補番

原帖由 布甸仔媽媽 於 08-9-8 09:53 發表
2b

kwokwong

私人時間真係易講難有, 就算安排佐'zip'一至兩個鐘做自己事, 倒頭一個call 就 所以真 ...

長老

剛剛有同事埋黎話,有新同事喎 ..........

原帖由 布甸仔媽媽 於 08-9-8 10:02 發表

2b

我今朝睇news.....好似因颶風原因, 打唔完比賽, 天日凌晨四點繼續喎

其實無問題, 有興趣咪得囉, 後生仔一晚半晚唔夠 , 好快恢復精神, 唔似我0地, 一晚唔夠 , 幾晚先補番:sig ...

長老

係呀,漢娜嘛 ... 佢起身睇埋下半場 唔係聽日係今朝,semifinal ,拿度輸了,英國既梅利有機會奪標,會火拼費達拿 .......

原帖由 smum 於 08-9-8 09:50 發表
長老

smum

放鬆d , 你唔夠時間送小b上校車咪搵姐姐湊一日半日, 唔使咁緊張

原帖由 2bzmummy 於 08-9-8 10:05 發表

長老

係呀,漢娜嘛 ... 佢起身睇埋下半場 唔係聽日係今朝,semifinal ,拿度輸了,英國既梅利有機會奪標,會火拼費達拿 ....... ...

長老

細 B 曳曳呀,叫極都唔肯做 maths summer assignment,聽日要交,我睇佢今晚點搞 .....
‹ 上一主題|下一主題