用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 學校飯盒供應商
樓主: ry
go

學校飯盒供應商 [複製鏈接]

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

阿仔係"漢莎", 佢話好好味, 佢食得開心, 我幫襯得放心; 睇完之前的新聞透視都咪話唔驚, 都係大公司有信心保證D, 好唔好食已是其次, 最重要是清潔和健康; 好味嘅咪食多D囉, 唔好味嘅咪食飽就算囉。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

我囡囡以前的小學是漢莎供應, 一直以來她們都說味道不好, 所以她沒有訂購, 今年應該也是此供應商.

`FaTPaNdA﹏

XD` XP` Xb`   -3-VV

原帖由 Kennisliu107 於 08-9-16 13:17 發表

同意x100.
我仔去年是九至五(swire), 有pizza hut 嘅6"pizza, 他超開心.  今年是美味國際, 開學2weeks 暫時ok.

我仔都係怡和九至五,係有PIZZA,同點心餐,有時有粥炒粉等,仲重要每有四樣飯,有一樣係健康餐,即是用紅米,糙米等...仔仔食咗兩個星期,話好好味,不過我都係選健康餐多點,但遇到pizza 等都想比佢試下。

我想問帆船係咪好差O家?

Hi,

我囡個間係帆船, 都唔錯, 我囡話好未, 我都try過唔錯喎....

tammy

原帖由 JENNYKEUNG 於 08-9-17 13:24 發表

我個仔間學校都係mx(原美).  佢話很難食.    你阿仔怎樣評價 ?

因為小一無得比較,佢又無話難食wow。

女剛轉奧華  距話難吃到  
我女係垃圾桶咩都吃  連距都話難吃 我相信5會好得去邊
汁似漿糊 包硬 意粉太硬  調味經常失手 一時太甜 一時太咸

有要求老師將問題同供應商反映  但煮法照舊

之前大快活最好

此間好好味及ok的﹗

原帖由 tammyklc 於 08-9-21 23:06 發表
Hi,

我囡個間係帆船, 都唔錯, 我囡話好未, 我都try過唔錯喎....

tammy

原帖由 Giant 於 08-9-18 13:22 發表
阿仔係"漢莎", 佢話好好味, 佢食得開心, 我幫襯得放心; 睇完之前的新聞透視都咪話唔驚, 都係大公司有信心保證D, 好唔好食已是其次, 最重要是清潔和健康; 好味嘅咪食多D囉, 唔好味嘅咪食飽就算囉。 ...

我個女都係依間佢每日放學都話超好味
所以我都好放心
‹ 上一主題|下一主題