用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

N1AA [複製鏈接]

0    0    0    0
簽名被屏蔽

Hi Jason媽

我囡囡采賢都係N1AA呀, 囡囡依加返學仲哭緊.

係呢, 你有冇參加義工媽媽呀

簽名被屏蔽

Hi Jason 媽

haha, 我同你一樣都係自己送bb返學之後先返工, 放學就坐校車, 我今日可能見到你, 因為今朝我囡囡喊果陣都有個男同學仔喊.

我都有參加義工媽咪呀, 唔知係米十月第一個星期六開始呢?

phonic 我初時都想架, 但阿囡依加返學仲喊我就唔想參加住, 等大少少先.

今個9月, 2日打風+3日 slick leaves 足足冇返成個week, 真係唔底啦....浪費哂d錢tim...he..he..

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

我係N1AP同學, 請問N1AA係唔係都係Miss Fung做班主任?

簽名被屏蔽

hi jackson 媽

我個囡又係特別鍾意蔡老師架,

你個小朋友近排老師打電話俾你有冇講d咩呀, 有日馮老師打電話俾我, 佢話阿囡坐係張凳到, 坐坐下個pat pat 入左張凳仔後面個(lung)到出唔番黎, 老師講我聽時佢都引唔住笑, ha..ha

有日我唔夠時間帶阿囡返學, 叫婆婆同老公一齊送阿囡返學啦, 點知返到學校門口先知唔記得帶書包, 老師話采賢入到課室好唔開心左十幾分鐘話冇書包, 冇書包..

係呢, 31oct 你會幫個仔點打扮呀, 我今日買左個halloween 頭(cool), 擔心阿囡唔肯帶.

采賢媽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Hello, 我囡囡係王希晴呀,我第一次上bk留言,希望以後多些交流啦!

Jackson媽咪,你囝囝講得對呀,希晴9月1日生日,我知道學校前排幫9-10月的小朋友開生日會呀!不過唔係31/10,囡囡病左無返學。

希晴返屋企都好鍾意唱歌,但就唔講晌學校學乜野,同學仔叫乜名都無講。問佢鍾唔鍾意返學、蔡老師或馮老師,佢都話唔鍾意,激死人!

采賢媽,我地見過架,記唔記得我呀?

簽名被屏蔽

Jason是細仔都識告訴你咁多同學仔名字,好叻仔喎!我昨天問希晴是否有同學叫jason 或采賢,佢一時又話係、一時又話唔係,問佢jason係男仔或女仔,她說女仔,總之就亂講啦! 唯有靠你囝囝講多些希晴的情況我知啦,

開學首星期jason是返9點or10點?不知我地見過未呢?晴晴是搭校車返學放學架!不過星期六我帶她上phonics。係呢,你地會唔會讀K1?

簽名被屏蔽

等我今日問下亞囡是否有同學叫沛翹先!

我最初報phonics,是希望亞囡返多些學校,可以早些適應同埋唔好喊!So far it works!
至於學野,可能亞囡成日發夢,睇怕幫助不太;但Ms Deanie真係好nice,亞囡都好鍾意佢。

係呀,我都是前幾天才知道不可以直上K1,好驚亞囡無書讀!

亞囡int左St. Cat and 民生,但應該衰梗,十問九唔應。而家唯有快d報多幾間做backup,萬一KM唔收都有二手準備嘛!

簽名被屏蔽

請問你哋劍鳴好唔好, 課程深唔深, 是本地課程或是國際班, 學費貴唔貴, 會唔會考慮比小朋友繼續係度讀kinder?

我剛剛報了SN & Victoria 做backup呀!

我覺得課程ok,有中文字咭和工作紙,下午是國際班,學費3480,應該會比囡囡晌KM讀K1(如果收的話).
‹ 上一主題|下一主題