用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: jackiejason
go

N1AA [複製鏈接]

簽名被屏蔽

hi hi,

多謝你哋啲意見,似乎你哋小朋友都好鐘意依間學校喎!!不過你哋小朋友現在才是N class 就要學認字哪!噤你哋認為依間學校係傳統校學,定係活動教學呀?d老師nicenice !!我都打算比呀仔考下nursey class, 唔知難唔難入呢!!!

原帖由 jackiejason 於 08-11-13 11:27 發表
希晴媽,
SN係邊間啊? Victoria 搵N1既時候in 過, 我唔鍾意間學校, 應該唔會啦. 等我都試下SN先 (你話左俾我知係邊間後) !

今日Jason無返學啊, 發燒啊 !

Curriecheung,
KM都教好多野, 中文, 英文, 唱歌. ...

簽名被屏蔽

Hi Jason 媽, 希晴媽

係囉, keen mind 未必收小朋友上 k1 真係好鬼擔心, 早前halloween 學校d decoration 嚇到阿囡喊左成個星期, 跟住有日蔡老師同采賢講你(炸)喊既, haha 采賢俾蔡老師揭穿左, 之後返學就冇再喊lu, 真攪鬼, 依加阿囡返學好開心, 返到屋企都有成日唱歌, 自己一邊唱 一邊笑, 不過我唔明佢唱緊d咩

簽名被屏蔽

劍鳴家長,

上星期到貴校面試時,在活動室等候時, 小兒取起了數個 "搖鈴" 音色包括了Do Re Mi...等,請問你們知不知這套"搖鈴"的正確名稱? 知唔知哪裡可以買得到? 我想買一套在家玩.

謝謝幫忙

Jason/采賢 mami,
SN is St. Nicholas in Kln Kong.
囡囡上星期六面試,老師好nice,但校舍較細。Jason 好番未呀?

囡囡都好鍾意唱歌,有時還自創歌詞,好好笑! 但認字就麻麻law!我post左晴晴唱歌片段上blog呀!

係呢,你地開始做家長義工未呀?

簽名被屏蔽

8掛一問, 請問係邊份newspaper呀??

原帖由 jackiejason 於 08-11-19 11:35 發表
希晴媽,
Jason仔好返啦. 星期一返返學. 睇左我兩次醫生啊!
俾你個blog 我睇下. 呢個係我仔既blog : www.babyhome.com.tw/jasonboy

All,
今日報紙有講KM 超收生既事啊!  仲話只會收70% 既N1 上K1. 我好擔心啊! 你地 ...

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

昨天剛收到通告,13/12有Christmas Party,你地會去嗎?

Jason mama, already pm my blog to you, pls check. 晴晴前几天說用手指餅點朱古力食,昨天看手冊有寫朱古力手指餅,亞囡終于肯同我講學校d野!

簽名被屏蔽

Hi Jason mama,
我都覺得貴,不過都交左$$咯!你呢?
昨天x晴帶了我的最喜愛相片返學,我問佢馮老師有冇睇,佢話無,連蔡老師都無睇,但蓮姐就有睇,都唔知真定假?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Hello Jason mama,
好耐無留言啦!今個星期評估週喎!不過晴晴唔肯溫習,實肥佬!
Wishing you and your family a blessed and fruitful Year of 2009!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題