用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: jackiejason
go

N1AA [複製鏈接]

簽名被屏蔽

Jason mama,
Ching Ching is on waiting list only Don't know how many child are also on waiting list lei.
We will also go to school picnic, see u!

睛睛媽
我都係waiting list, 最慘我冇back up, 對學校忠心耿耿 , 根本冇諗N1不能直上K1, 因為之前沒有收到通知而我亦問過之前舊校友, 佢哋都愕然, 因佢哋仔女以前係直上 (又或者佢哋好彩直上所以唔知???!).

我都有問其他朋友, 他們仔女學校都係N1直上K1. 佢哋問我點解咁搞笑1月底才通知我哋舊生, 如果不能直上何解要申請N1? 咁K1上K2是否又有驚喜...我都唔識答 (因我都唔知點解... ) ...

惨!! 2月啦... 我冇申請其他學校呀, 其他家長/媽咪/教育學者有冇建議...今次真 ...

簽名被屏蔽

我都係wating list ar, 要周圍搵學校, 但間間都已冇得報名了.

簽名被屏蔽

ching ching ma
please pm
‹ 上一主題|下一主題