用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局陳守仁小學 問有關學校音樂節報名問題
go

問有關學校音樂節報名問題 [複製鏈接]

醒目開學勳章

有冇人知今年學校有冇派通告關於學校音樂節報名?我記得往年九月初就會派通告問你參唔參加,如果選參加
學校之 後會派報名通告。點解今年咩通告都無?有冇人知呀?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

Thank you ! 請問幾時 deadline? 我一直有問阿仔,佢都話無派過,真係俾佢激死!

原帖由 Heidi媽 於 08-9-28 15:45 發表
學校 9 月頭已派了 notice , 如果想參加就 reply 番, 呀仔上星期五已收到學校給他的 form 啦! 或者你 Mon 打電話給學校問啦!

醒目開學勳章

呀! 死啦! 真係多謝你呀!等我 tomorrow 打去問下。

原帖由 Heidi媽 於 08-9-28 16:36 發表
原來明天是 deadline 了, 明天要把$ + form 交回 class teacher, 或者你明天快些打電話給 Ms. Winnie Soo at 2367 3318, 可否比張 form 呀仔, 並第第二日交有冇問題.

http://210.0.207.198/index.htm

See :
Home ==> Circular ==> Circ M003

The circular was distributed during the 1st or 2nd week of school woh.

Fatty,

In future, you had better check for circulars on the website regularly.

‹ 上一主題|下一主題