用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 唉..........出版社!!!
go

唉..........出版社!!! [複製鏈接]

開學已經一個月了,況且應該一早知要準備印多少,點解出版商仲可以到現在回答未有!唔知幾時有,各位想請問你們的子女d書齊未呢?
   0    0    0    0

齊哂啦
不如打去同學校或者家教會傾吓

買齊啦! 其中一本我打电話問書局, 書局幫我查那間分店有, 幫我留起, 再交到我附近的分店取, 几方便. 你試試行不行.

原帖由 tingtong 於 08-9-30 10:56 發表
開學已經一個月了,況且應該一早知要準備印多少,點解出版商仲可以到現在回答未有!唔知幾時有,各位想請問你們的子女d書齊未呢?

回覆 # 的文章

剛剛返學前0個幾日買齊啦,我都係留電話比書局,有書到就立即通知我:D

我又係, 俾晒錢但到開學頭一個星期都仲差一本未齊, 齡記話未知幾時先有喎, 我咪自己去商務買囉, 一個星期後去返齡記度退錢...

你都咪等, 唔通學期尾先有書, 要等到學期尾咩?

唉...多謝妳們的回應,而代理的書店是只得一間門市,我們在暑假已經一次過比哂錢訂書,相信書店不會hold住書不放,因為據書店職員話每天都有電話查詢,佢地都有追出版商,所以是出版社的問題,它還是一間有宗教background, 唉.........

‹ 上一主題|下一主題