用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 急! 邊個未買到校際音樂節piano Grade 2 #104譜?我多左 ...
go

急! 邊個未買到校際音樂節piano Grade 2 #104譜?我多左本a [複製鏈接]

我幫學生買左本比賽書,但點知原來佢已經有,而家多左本,有無人有興趣? 可pm or e-mail [email protected]
謝謝!

0    0    0    0
喜歡鋼琴、彈琴及教琴的我~~只想看著我的學生開開心心快快樂樂的成長~~

簽名被屏蔽

Hello shirley and anitabao,
你地好a~~
真是唔好意思,甘遲覆你地
shirley 我近e兩日先見到你留言話pm左我,but我收唔到你pm.
但真係真係好對唔住,因為有個朋友幫我要左喇~~唔好意思!
cathy
喜歡鋼琴、彈琴及教琴的我~~只想看著我的學生開開心心快快樂樂的成長~~

簽名被屏蔽

Hi,

我都多了 Piano Grade Two 104 & 106 各一本, 照價7拆, 金鐘或北角地鐵交收。
如有意, 請email:[email protected]

Cheers
ColinMom

Hi,

104 sold, only leave 105.

Thanks
ColinMom
‹ 上一主題|下一主題