用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬幼稚園 協恩k1B家長請入黎
樓主: winchoy16888
go

協恩k1B家長請入黎 [複製鏈接]

K1B同學仔媽咪,

小女詠姿 200931日會係鑽石山麥當勞開生日會~佢想邀請d同學仔參加,尋日返學巳經派咗邀請咭
,但唔知佢有冇派漏邊位呀,如果你地收唔到話我知

希望你地賞面參加,如果方便最好PM我或者打電話比我,等我可以預計人數~~~希望大家會出席啦~姿姿一定好開心~~ see you there!

August07
             好多小朋友参加喎 到時實好熱鬧啦

大家賞面jer. 希望個個都玩得開心

原帖由 winchoy16888 於 09-2-23 17:37 發表
August07
             好多小朋友参加喎 到時實好熱鬧啦

Hei Tung mum,

icic....老師知你係full time mami 所以搵你

多謝晒昨天参加party既家長同小朋友, 因為時間有限, 有d家長都未有時間傾計, 真係唔好意思

不過真係好熱鬧, 我希望個個小朋友都玩得開心, 姿姿就話好好好...開心啦!!!  

因尋晚未有時間整理d 相, 如果ready 我再比條 link 你地睇相..... 多謝晒...

我都多謝你邀請‧我個女好開心‧不過真係吾夠時間傾吓‧黎僅應該仲有小朋友生日﹕ 到時我諗仲開心 我地組埋幾個一齊游水‧D小朋友仲開心 快D4月啦

好呀!!一齊游水,阿女好鍾意游水架.

原帖由 winchoy16888 於 09-3-2 20:10 發表
我都多謝你邀請‧我個女好開心‧不過真係吾夠時間傾吓‧黎僅應該仲有小朋友生日﹕ 到時我諗仲開心 我地組埋幾個一齊游水‧D小朋友仲開心 快D4月啦 ...

Elsie1979
          5好叻‧好似家姐甘拖住D小朋友上車‥見到我又同我打招呼 小象話佢同佢係老友喎

August07
           你今曰交from啊﹕miss yim仲未俾我啊﹕會否遲佐

唉!你有所不知....佢就係太"家姐"law,可能因為佢平時係屋企幫手take care細佬.

原帖由 winchoy16888 於 09-3-3 17:14 發表
Elsie1979
          5好叻‧好似家姐甘拖住D小朋友上車‥見到我又同我打招呼 小象話佢同佢係老友喎

Elsie1979
未重好‧之前吾同小象及小貓玩‧依家又老友啦‧每個階段成長都吾同、懂自律‧教細佬習己為常 大過做行政管人員

Dear all,

Just want to shares the photo, please click the below link:

http://family.webshots.com/album/570376980eLGVNx?vhost=family

We can also share the photos in "facebook"

幾時游水呀? 新章程出咗啦..

原帖由 Elsie1979 於 09-3-3 13:01 發表
好呀!!一齊游水,阿女好鍾意游水架.

August07
   我今曰落佐出參觀‧幾好上水都夠暖、遺一吾好要轉車‧不過一對三都有2位跟又幾安全‧仲可以近距離‧
pui pui
   星期一我將個時間表入落潼潼個書包啊.

Elsie1979
       章程我入落no.5仔書包內
Elsa
           我俾小猫no5仔書包內
Rita
            星期四上國語俾你

甘多位媽咪啊‧可以組埋一齊交表格‧吾駛加其它街外人.但係3月18曰截止報名喎:
逢一三五六曰都有‧

Dear all,

Hurry up! as the club is "first come first serve" and they will not accept anymore if the class is full..  i know it because i miss the chance last time for my elder son...

winchoy...you have site visited already  good ar....what class we enrol this time??

原帖由 winchoy16888 於 09-3-7 19:55 發表
甘多位媽咪啊‧可以組埋一齊交表格‧吾駛加其它街外人.但係3月18曰截止報名喎::" />
逢一三五六曰都有‧

August07
     可以揀星期一放學5;00‧你叫姐姐到學校接放學‧我車小貓去‧或者揀星期曰10;00......11;00.......12;00..都得‧等埋pui pui吓先‧我今曰俾佢啊‧其它媽咪就吾知遠吾遠‧

不過今曰我問吓學校有冇泳天架新章程先'擺埋睇吓先‧大力就我見2個對3個好似幾安全‧泳天吾知點對比‥如有落去参觀吓先 以及吓德藝会泳池上水凍吾凍先

靚太早晨,

做咩咁早起身??

星期一放學5;00, 咁不如星期五, 因我會同哥哥報星期五, 5:00(佢又要同個friend一齊) 如果係就可以一齊, 唔洗煩!

另星期日我要3:00, 因piano改唔到時間 ...

原帖由 winchoy16888 於 09-3-9 08:45 發表
August07
     可以揀星期一放學5;00‧你叫姐姐到學校接放學‧我車小貓去‧或者揀星期曰10;00......11;00.......12;00..都得‧等埋pui pui吓先‧我今曰俾佢啊‧其它媽咪就吾知遠吾遠‧ ...
‹ 上一主題|下一主題