用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘天主教華德學校 華德下午校家長入嚟la!!!!!!!!
go

華德下午校家長入嚟la!!!!!!!! [複製鏈接]

我真喺覺得自己無選擇錯小學....超好....有同感嗎???????????
   0    0    0    0

老實同你講:我超喜歡華德對小朋友及家長的態度....每次我接放學到會見到下午校...校長面帶笑容...響校門口....哩種感受你真喺要搵日去吓,,,睇一睇ps>>>老師都一樣咁好架.....
原帖由 orassa 於 08-10-14 00:40 發表
可否講吓下午班有多好?

我都幫了個仔選了下午班,但要等十一月廿四日才知道結果。心情都很緊張。

有一次.我個仔響校內跌親....(皮外傷)...學校立即打電話俾我交代...我真喺無諗過小學到會咁注意學生嘅....
原帖由 Mawar 於 08-10-14 20:08 發表
有幾超好?可否分享下?

我個仔仔讀1A1班嫁.....你呢????我係在職媽媽..又時比較忙..所以咁遲先覆你.....

原帖由 NAT媽 於 08-10-16 17:04 發表
Hi edith-daryl,
你個仔讀幾年級呀?
明天去唔去旅行呀?
日後指教吓

呵呵測驗完了..............雖然有少少錯誤....但係都滿意嫁.....俾自己考還箸緊喔.........可以放鬆一下囖!!!!!

太好了...... 可以大家一齊分享下了.......
原帖由 Cecily 於 08-11-29 01:58 發表
Hi, 我報到。我仔是1A1班同Edith仔同班

我都祝你人家快快樂樂迎2009年la.....
原帖由 Cecily 於 08-12-19 13:40 發表
返埋明天便放假了,祝大家Merry Christmas & Happy 2009!

保母車的問題我都認同你的講法.....唔太好.....我搭咗一 個月就無搭la......
原帖由 Mawar 於 09-1-8 05:22 發表
我真係唔會用超好黎形容.
我仔坐保姆車返校會提早一個鐘到校.又係上午校放學時間,D學生可以自出自入,令我十分擔心呀仔萬一走左出去都冇人知.希望快D轉全日制.
而且有同學打黎問呀仔明天考乜? 最攪笑係佢呀 ...
‹ 上一主題|下一主題