用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 報St. Mary的家長, 有黎傾下啦
go

報St. Mary的家長, 有黎傾下啦 [複製鏈接]

My daughter has 20 points. What about the rest?
Do you think there are less students this year due to 2003 SARS?

Please share.

Yes, it's really a long way for us to wait....

原帖由 Coletteli 於 08-10-28 14:02 發表
how many marks your daughter got ?

我都報左 St.Mary's,有 20 分,唔知今年如果有 20 分,仲需唔需要再抽呢

原帖由 kimimi 於 08-11-4 12:53 發表
我已覺得很大壓力了, 盡量唔好念咁多, 我只係訂左位食自助餐, 開心下, 希望有好消息啦 !!
有些小學11月中都有result !! Good Lucky !!

我不是 31 網
是 41 網
但希望第一 round 抽到 St Mary,唔洗再煩。

原帖由 kimimi 於 08-11-5 13:09 發表
baba_mama
好似話年年20分都要抽, 我估今年應該都要, 希望抽到啦!!心情都好緊張, 11月的子日點解過得咁慢咖 !!
你係唔係31網呀 ?

如果私小收左你小朋友,係唔會有影響派位的,但直資就有影響啦,如果直資收左你,要你交留位費,咁你就要放棄派位,但好多私小同直資都會係11月24日後先要你交留位費。

原帖由 kls12 於 08-11-10 14:32 發表

私小會將你個名呈上教署 not equal to 影響津校小一的結果

我有 20 分都入唔到呀 >.<

不知點算好 ...

原帖由 LS+MCS 於 08-11-22 18:07 發表

But St Mary's doesn't have as many seats as MCS can offer.
‹ 上一主題|下一主題