用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人考左 "根德園" ?
樓主: carol716
go

有無人考左 "根德園" ? [複製鏈接]

parco ma,

其實唔多 sure 有無 answer 8 成架 ,
我 hb 烏 sir sir 一路自己答一路聽
都唔係好清楚 .... 歌仔都無叫唱
只係問識咩 song 咋 wor

parco 個 blog 我 look 左 , 可能佢真
係醒目仔知 kv 甘多野攪 , 活動
arm 佢多 d .... 希望你 soka 都順利
parco 仔會保持一貫水準架啦 !!

原帖由 BabyHilary 於 08-11-16 22:57 發表
答到80%...vow, cash好叻呀﹗
parco嗰日連8%都答唔到﹗

尋日去in一間活動教學幼稚園,
parco又竟然用句子答老師問題,
去kv嗰日連叫咩名都唔肯講, 真係激c我﹗

...

其實一日 in 甘多 小朋友 , 真係有時會差 d 都唔奇 !!  平均 8 - 10 分鐘一個 , 你估一個 sat 要 in 幾多個 ??  

真係機械人甘都無可厚非 , 有時都要睇下好唔好彩數架 !  不過收表個個就
好好面口 , 可能都係簡單 d 1 - 2 分鐘
攪掂 .... 快靚正

原帖由 prosperityyan 於 08-11-17 00:09 發表
咁我諗真係KV 有2種唔同性格既老師呀. IN我個仔個個好好架, 佢問我名仔咩名同幾歲, 問左幾次都唔答, 咁我就話, 今日又唔答, 平時都講, 老師就話, 小朋友係咁架那. 之後都有問我個仔識唔識唱歌, 我問阿仔, 佢唔答, 老 ...

Cash真係好叻呀, cash媽你可以放心哂喇!!

Parco媽,
唔好激氣喇, 其實你應該開心先係,
因為可以証明Parco本身係有能力既, 只不過係當日無心情姐.....

[quote]原帖由 BabyHilary 於 08-11-16 22:57 發表
答到80%...vow, cash好叻呀﹗
parco嗰日連8%都答唔到﹗

尋日去in一間活動教學幼稚園,
parco又竟然用句子答老師問題,
去kv嗰日連叫咩名都唔肯講, 真係激c我﹗

ivan ma,

唔係佢叻 ... 係好多 mami 上黎報左
有咩問題 , 有 d 準備甘 lor !! 真係唔該哂
報料既 mami 呀 !!  

不過佢睇圖片答唔到公仔係擦緊牙 ,
我 hb 本書好卡通 , cash 唔係好明 !

同埋 miss 問佢幾多歲又無答 ... 我 hb 補句 how old are you ? 佢先答 : 2 !!
唔知 ok 唔 ok ... 不過叫盡左力一試甘 lor  

你有無報 soka ? 我 11/23 in 呀 , 不過收生比例仲底 .... 10 個先收一個咋

原帖由 Bear2004 於 08-11-17 00:31 發表
Cash真係好叻呀, cash媽你可以放心哂喇!!

cash媽,
其實過到自己個關/做出平日既水準, 都真係好好嫁喇, 你知喇, 我地個小主人點都叫係細b ma^^
我都有報soka呀, 又係早你一日喎 (22 pm), mud有甘多人報同甘激烈嫁, 我唔太清楚, 我見好多人都話間學校好好同小朋友讀得又開心咪試下law..heheee 其實邊間係你心水呀?

你好好彩呀, 希望你小朋友考到啦!

原帖由 prosperityyan 於 08-11-17 00:09 發表
咁我諗真係KV 有2種唔同性格既老師呀. IN我個仔個個好好架, 佢問我名仔咩名同幾歲, 問左幾次都唔答, 咁我就話, 今日又唔答, 平時都講, 老師就話, 小朋友係咁架那. 之後都有問我個仔識唔識唱歌, 我問阿仔, 佢唔答, 老 ...

HAHA, 我老公又係話d公仔好肉酸, 睇唔明唔出奇呀. 我個仔果日係有個人游緊水(自由式), 一個係度跳水, 咁老師問d人係度做咩, 我個仔話係度訓覺. 個老師都笑住話:又真係幾似訓覺架喎.
原帖由 chickenwing2006 於 08-11-17 00:42 發表
ivan ma,

唔係佢叻 ... 係好多 mami 上黎報左
有咩問題 , 有 d 準備甘 lor !! 真係唔該哂
報料既 mami 呀 !!  

不過佢睇圖片答唔到公仔係擦緊牙 ,
我 hb 本書好卡通 , cash 唔係好明 !

同埋 miss 問佢 ...

朗 b ma,

ha ha 呢邊好旺呀 , 我地個頭反而無咩人 !!  我 hb 又係甘講公仔唔知點 , 好卡通甘架 .... 另一邊有個花洒好 d , 知係沖緊涼 ... cash 先答到 bathing 咋 !

原帖由 HoneySu 於 08-11-17 01:04 發表
HAHA, 我老公又係話d公仔好肉酸, 睇唔明唔出奇呀. 我個仔果日係有個人游緊水(自由式), 一個係度跳水, 咁老師問d人係度做咩, 我個仔話係度訓覺. 個老師都笑住話:又真係幾似訓覺架喎.
...

嘩, 個miss居然甘風趣既...睇里我真係好黑仔呀!

原帖由 HoneySu 於 08-11-17 01:04 發表
...

ivan ma,
soka 好似有成 17xx 人報 , 而收生只有 180 個位咋 !! 加油呀 , 希望大家都有理想同 arm 心水既學校收呀 !!

其實心水我又無特別 , 到時有咩收再睇下點啦 !  有 d 話活動好 , 又有 d 話嚴 d 好 .... 而家個心都仲係 15/16 , 怕行錯一步就害左小朋友啦 !!  

原帖由 Bear2004 於 08-11-17 00:59 發表
cash媽,
其實過到自己個關/做出平日既水準, 都真係好好嫁喇, 你知喇, 我地個小主人點都叫係細b ma^^
我都有報soka呀, 又係早你一日喎 (22 pm), mud有甘多人報同甘激烈嫁, 我唔太清楚, 我見好多人都話間學校好好同小 ...

in我個仔果兩個都好nice架, 成日都笑架喎, 唔答又tum好多次, inin下我個仔搵媽媽, 佢仲叫我老公抱住亞仔, 都算係好人. 有d, 你扭計呀, 快d趕你走啦.
原帖由 Bear2004 於 08-11-17 01:12 發表
嘩, 個miss居然甘風趣既...睇里我真係好黑仔呀!

我有個朋友個仔一入去就狂哭 跟住個老師就叫佢可以走 真係離譜

有無人見到名模"李嘉惠"帶個囡去INTERVIEW呀? 跟住無帶信封, 佢老公仲走入去同啲老師攞信封, 即場係度寫.

cash ma,

其實kv面試問題真係唔難,
只係取決於小朋友臨場表現,
証明cash真係叻女, 表現好, 發揮到水準﹗

ivan ma,

parco都係22(pm) in soka!
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

我個女係9:15 am, 很快in完(5-7 mins). 只有一位老師in, 都算OKnice, 有笑容

收表老師就一般 la.

有見到李嘉惠 and 佢女兒, 好靚好高唔似2歲多!

Good luck to everyone.

原帖由 austina 於 08-11-17 16:27 發表
我個女係9:15 am, 很快in完(5-7 mins). 只有一位老師in, 都算OKnice, 有笑容

收表老師就一般 la.

有見到李嘉惠 and 佢女兒, 好靚好高唔似2歲多!

Good luck to everyone. ...

ekin's GF?
‹ 上一主題|下一主題