用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 試算表修正 - 最後版本 (停用, 請在2009派位試算表留言) ...
go

試算表修正 - 最後版本 (停用, 請在2009派位試算表留言) [複製鏈接]

原帖由 khmama 於 08-11-8 14:30 發表
最近發覺小妹'老眼昏花', 計錯咗灣仔區非保留學位個數, 應該係342, 唔係229. 所以灣仔係最好既派位區. 煩請收到試算表既家長自行更正. 如有懷疑, 可以自己根據中學一覽表加一次.

http://www.edb.gov.hk/index.aspx ...

hkmama, 你好,有些問題想請教。女兒是BAND 1 中至下,在將軍澳區,原諗住自行選何文田迦密及景嶺,不知是否有機会呢?OR自行選2間英中好呢?她的操行很好,四及五年級全A,是否會有着數呢,如選2間英中,那2間比較有機会呢?請賜教及提議,就算東區OR灣仔區都可以。謝謝

Dear hkmama,

如在甲部這2間英中,應怎樣排法,因將軍澳得一間英中,迦密主恩中學,我恐怕很難到,其實宣基都唔錯,但現在都很難入,真頭痛。我想在甲部放2間英中博抽獎,你有沒有建議,東區 or 灣仔區都可以。而乙部第一會放景嶺或宣基,是否会好呢?謝謝!!

Dear hkmama,

Thanks for your advise, I will think about it, thanks very much!!
‹ 上一主題|下一主題