用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅堂幼稚園(北角) 有沒有家長已收到面試結果
go

有沒有家長已收到面試結果 [複製鏈接]

無記錯好似大概係110個... 上午30..下午80。
我諗依兩日應該收到信啦掛... 好緊張呀。

原帖由 MuiPig 於 08-11-12 12:25 發表
有冇人知上下午班總共收幾多個學生?

我BB係7月29日出世,我都唔知係大仔定細仔。

囝囝係面試時都係唔肯講野,剩係好專注咁望住個MISS"那"起眉頭擰頭SAY NO, 但係係最後佢肯跟住MISS放返D野落個籃度;最叻就係大聲揮手講BYEBYE。

個老師問我既問題同妳差唔多,但係就冇提上下午個問題...可能都係冇機會都費事問掛。

最后講byebye時老師話送個公仔俾囝囝,(其實係張報名紙度蓋左個兔仔印...我諗住係等囝囝識唔識講thank you..),但會唔會同分數有關呢??

妳地有冇留意到個印呀??

原帖由 btty 於 08-11-13 13:31 發表
我個都係細仔,老師問佢個名...唔睬,問佢洋娃娃個口响邊...又唔睬,雖然佢跟住答左幾個生果既名,但老師好快就轉為問我點解報spc同平日邊個照顧囝囝,我話要番工係工人照顧但我地儘量抽時間陪佢,老師話明白我地好忙..., ...

乜妳in左好多間?? 我淨係in左3間;因為而家都係啟思讀緊pre-n..三間都唔得就算啦,咪係啟思繼續埋果三年囉...=.=

原帖由 MuiPig 於 08-11-13 12:58 發表
SmartyMeow,

唔該晒!不過我諗我個仔都係唔得,因為佢係細仔已經考咗好多間都唔收,而且當日interview個老師都考咗我個仔好少嘢,多數都係問我,我諗都係收咗我錢唔好意思所以問我多d嘢。 ...

我個兔仔印係寫住"表現良好"....... 希望個老師真係覺得我囝囝表現良好就好啦。

原帖由 Vinchoy 於 08-11-14 10:05 發表
我都唔知個印係咪兔仔,
不過個印有 "了不起” 哩3個字,
係咪哩個印呀? 如果係, 我諗個個都有啦!
唔知今日收唔收到信呢?

我囝囝都收左入下午班啦...
‹ 上一主題|下一主題