用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 升中選校策略 - 純屬個人意見
樓主: khmama
go

升中選校策略 - 純屬個人意見 [複製鏈接]

hi ! 大家好 !
我覺得khmama樓主好勁 , 咩都識 , 點解樓主唔考慮下做版主呢 ? 我諗會有好多人支持 。

原帖由 khmama 於 09-4-10 13:29 發表

太過獎啦, 小妹都係班門弄斧啫! 做版主責任重大, 我呢o的懶人做唔掂.

我覺得你資料詳盡、熱心幫人 , 最重要係可以做到不偏私、中肯 , 你成日出黎幫人 , 咁都話自己懶 ?

khmama 樓主 , 你真係好有條件做版主架 , 再三考慮吧 !

原帖由 一家的太陽 於 09-4-12 08:49 發表
支持!!!!
阿仔雖然明年升中,但我而家開始都經常上呢度收料.
逢有khmama及尹若藍發表既帖子,一定會入來睇下.

一家的太陽
我拍馬都跟唔上 khmama 樓主啦 !

原帖由 khmama 於 09-4-13 13:53 發表

尹若藍, 你真係太謙啦, 我都有留意你既post架. 你呢個topic都不知幾有用,如果BK既大佬有做o野, 應該置頂唔使大家四圍搵啦. 版主係虛銜o黎啫, 我係閒雲野鶴, 唔知會唔會有日唔上bk, 依家純粹為興趣想研究升中既策略 ...

我見呢 d 資料應該都有人想知 , 所以咪打落去囉 !
遲 d 唔分中中、英中 , 呢 d 就可能係一 d 好有用既資料 , 對日後升中既人都會有少少幫助 。
我同你都係一樣純粹為興趣。不過我鐘意傾計多 d 。
‹ 上一主題|下一主題