用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到靈糧堂面試結果信????
樓主: stephanielum
go

有無人收到靈糧堂面試結果信???? [複製鏈接]

老師個日無問我下午班會否考慮, 因申請表上有tick1, 2 次序, 我先選1.上午 2.下午, 所以現在編咗下午班囉.
咁你備取生係咪上午班呀???

原帖由 YML 於 08-11-16 01:11 發表

我都收左信喇, 不過係"備取生", 唉~!
或者當時老師問我會否考慮下午班, 而我話我只考慮上午班之原固喇~

係呢~ 當時老師有冇問你呢? 你係唔係話下午班都會考慮呢? ...

原帖由 stephanielum 於 08-11-17 11:19 發表
老師個日無問我下午班會否考慮, 因申請表上有tick1, 2 次序, 我先選1.上午 2.下午, 所以現在編咗下午班囉.
咁你備取生係咪上午班呀???

我諗係, 因我面試果日同老師講只考慮上午班,~
但果封信又冇寫明係上午班定係下午班既備取生bor~

原來我囡囡都取錄到下午班呀,我都好開心,仲有啲surprise添,因為其實囡囡面試當日唔係好好。

只考慮上午班

我都係15號收到信, 係下午班正取生. 我都係話只考慮上午班, 唔考慮下午班. 但而家我可能改變主意, 因這是一間好學校.

原帖由 yan321 於 08-11-17 14:58 發表
原來我囡囡都取錄到下午班呀,我都好開心,仲有啲surprise添,因為其實囡囡面試當日唔係好好。

恭喜晒你呀~ 比多d信心你囡囡~

回覆 # 的文章

我都係"備取生",我首選上午﹐2選 下午,我都打過電話去學校問,佢話總知都係後備喎,有消息再通知!

我今朝打去學校問過可否轉上午班, 回覆話可以寫信比學校安排, 但要有上午班學生放棄留位先知有無位剩啊! 我已經send咗比學校lu.  希望最後都成功收你囡囡啦!!

原帖由 YML 於 08-11-17 14:16 發表

我諗係, 因我面試果日同老師講只考慮上午班,~
但果封信又冇寫明係上午班定係下午班既備取生bor~

How can the school define who goes to AM or PM class?
‹ 上一主題|下一主題