用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 【KTS】 08年9月入讀小三ge家長入黎傾 (Part II) ...
go

【KTS】 08年9月入讀小三ge家長入黎傾 (Part II) [複製鏈接]

All Beauty Mami,

Let's move to new house.

The old thread is here:http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1667381&extra=page%3D1

0    0    0    0

..........he! he!第一個........吾該小桃同mp

原帖由 小桃兒 於 08-11-20 12:00 發表

The old thread is here:http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1667381&extra=page%3D1

又黎過~~~

大吉大利~~~

學業猛進~~~

聽教聽話~~~

自動自覺~~~

唔水勞氣~~~

我要搵野拜四角嘛

原帖由 oscarmama 於 08-11-20 12:05 發表
到..........he! he!第一個

俾條IQ題過你哋估,估中先入屋

清明了.......是時下興講嘅回答人哋嘅說話,係咩意思。

其他媽咪都快D報名啦~~

BK 靚仔靚女愛在深秋 X'mas BBQ Party

日期:12月23日
時間: 下午約1點至晚上約10點(暫定)
地點: 未定
人數 :   16 大 17 小

mp - 1大1小
kec - 1大1小   
hhkk - 1大2小
ra     - 2大2小
sw - 2大2小
mc- 1大1小
cm - 1大1小
小桃兒 - 1大1小
jm - 1大1小 (暫定, 希望到時攞到假)
osmm - 1大1小
rn - 1大2小
hs - 2大1小 (暫定,老爺要返工,只能join晚上BBQ,我同老爺24號都要返工..所以唔玩得太夜)
hb - 1大1小
ttmm- 1大1小 (暫定, 希望到時攞到假)

報到!!! 多謝小桃同mp

原帖由 小桃兒 於 08-11-20 12:00 發表

mp - 1大1小
kec - 1大1小   
hhkk - 1大2小
sw - 2大2小
mc- 1大1小
cm - 1大1小
小桃兒 - 1大1小
jm - 1大1小 (暫定, 希望到時攞到假)
osmm - 1大1小
rn - 1大2小
hs - 2大1小 (暫定,老爺要返工,只能join晚上BBQ,我同老爺24號都要返工..所以唔玩得太夜)
hb - 1大1小
ttmm- 1大1小 (暫定, 希望到時攞到假)
L01 - 1大1小 (暫定, 老闆依然壓住未批假)

原帖由 cheungmp 於 08-11-20 12:15 發表

mp - 1大1小
kec - 1大1小   
hhkk - 1大2小
s ...

到!!
好野..又有大屋搬

OSMM
清明了...唔識TIM

沙田..西X  ..1折喎..今日D媽咪去哂排隊入貨????

MP RA

我地班3E 都未派英文同GS..>>>>亞女岩岩話派左
今年係咪慢左D?
唔知其他班派左未哩??

YM

你仲未報名去BBQ喎...

RA
會唔會有羽毛球打?..我問下咋..唔敢麻煩你呀...到時BOOK得唔得架?

又係時候要搵下有無視藝節目
各位媽咪..大家留意下..有岩既可以一齊去...

rn,

我地班到今日仲有英文未派, GS尋日先派...

原帖由 rubyngan 於 08-11-20 15:17 發表
MP RA

我地班3E 都未派英文同GS..>>>>亞女岩岩話派左
今年係咪慢左D?
唔知其他班派左未哩??

rn,

ym 要問大小姐, 你叫 Ruby 幫下口

原帖由 rubyngan 於 08-11-20 15:19 發表
YM

你仲未報名去BBQ喎...

RA
會唔會有羽毛球打?..我問下咋..唔敢麻煩你呀...到時BOOK得唔得架?

Sorry rn,

我仔之前話想睇灰姑娘, 所以我同佢睇左喇, 而家只欠睇展覽

原帖由 rubyngan 於 08-11-20 15:21 發表
又係時候要搵下有無視藝節目
各位媽咪..大家留意下..有岩既可以一齊去...

我都嚟報吓到先.....

唔該灑小桃同mp...

呢道啲Mami 真係好.....

同學仔,

我哋搬咗新屋呀.....
唔好入錯房呀................
呢道至係呀 )))))))))))
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

yes~
同聲同氣~

唔會喇 間房係sea view ma ~
小桃搵嘅 緊係得喇
原帖由 nice1314 於 08-11-20 16:46 發表
我都嚟報吓到先.....

唔該灑小桃同mp...

呢道啲Mami 真係好.....

同學仔,

我哋搬咗新屋呀.....
唔好入錯房呀................
呢道至係呀 ))))))))))) ...

Hi dear all...

放咗 Cinderella/International Tour 喺梳化 度 啱嘅自己去拎. . . .

Thank you hhkk

阿仔睇完不停係度唱....impossible....it's possible..

我以為佢先至咁傻....點知...去 toilet 嘅途中, 好多細路都係一樣...不停係度唱....impossible....it's possible..

原帖由 heiheikeikei 於 08-11-20 19:21 發表
Hi dear all...

放咗 Cinderella/International Tour 喺梳化 度 啱嘅自己去拎. . . .
‹ 上一主題|下一主題