用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 蘇浙小學校 09/10 蘇浙N1班大召集
go

09/10 蘇浙N1班大召集 [複製鏈接]

I would like to know when was your interview date. Trust some of you were interviewed on early Nov (or may be earlier), but mine was end Nov.

So 2 months later means end Jan ??!!!

真定假架 ?? 边個講架 ?? 好緊張喎
係就好啦,早D知得唔得好過等咁耐,好辛苦架

原帖由 Wing(婷婷媽咪) 於 08-12-9 01:16 PM 發表
以我所知, 好似話如果收錄左就會係christmas前收到信, 我都好緊張, 因為話今年好多人考

好緊張呀, 今晚放工撲返去睇信箱先得

Does anyone of you received the letter are living in Kowloon island ?

原帖由 godbilla 於 08-12-16 10:33 AM 發表
我尋日收到信,下午班,不過多數都唔讀

1) Littleho: 下午班, 男, 出生 2007年1月
2) Javan: 上午班, 男, 出生 2007年3月
3) Ma記:  上午班, 男, 出生 2007年2月
4) Haydrien: 下午班, 男,  出生 2007年8月
5)ryan: 下午 ...

原來佢地偏愛收大B.

其實我好失望收唔到信, 因為女女 (5月B) 當日表現好好, 我有八九成信心收佢, 点知都收唔到信 .
而我姪女(l月B) interview 果時無表現/反應, 佢父母估一定唔得, 点知好意外收到信. 雖然我好替佢開心, 但同時替自己/女女值 ,所以我好質疑佢地既收生準則.

唔知有無机会做 waiting 呢 ??!!

e-cat,

Sad to hear that we are the same situtation.
But thanks for your encorage.

You are right, hope we can still have chance la.

Cheers,
J.Kong

原帖由 e-cat 於 08-12-18 02:59 PM 發表
J.Kong,

唔好唔開心啦!我囡囡都一樣收唔到信 !我都有啲失望!

佢當日表現都好好,老師問嘅問題,大部份都答到同做到。

唔怕啦!我朋友話會有機會有第二輪信,我哋再等吓啦!

...

原帖由 didikoko 於 09-4-20 01:20 PM 發表
各位, 蘇浙2009二歲上午班應該會有個vacant啦...
希望各位有心人, 都可以得嘗所願, 入到自己想要的班別啦

你唔選擇此校嗎 ?

其他媽咪收到交費通知末呀,因為我是 waiting 好心急 !!
‹ 上一主題|下一主題