用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 邊間學校仲派緊/未派 2009 K.1 application form? ...
go

邊間學校仲派緊/未派 2009 K.1 application form? [複製鏈接]

各位媽咪:
請問你地知唔知仲有邊間學校仲派緊/未派 2009 K.1 既application form架? 如果知可以話我知嗎? thx a lot~~
   0    0    0    0

協恩仲未派 2009 K.1 application form
You can try on Jan 2009.

早兩日,我call崇真&又一村都仲收form. Both are downloaded from their website.

崇真剩番中英下午班....
又一村就因為有批改期既家長group埋13號interview,所以仲肯收....

Hope can help you...

原帖由 littlebe518 於 08-12-4 23:27 發表
各位媽咪:
請問你地知唔知仲有邊間學校仲派緊/未派 2009 K.1 既application form架? 如果知可以話我知嗎? thx a lot~~

窩打老道103號基督教中心幼稚園,又一村,金巴倫,崇真

中環聖心 5-6/12 交表, 表格學校website download

深水埗德貞仲有下午班

Thx for 所有媽咪既幫忙呀, 我已經寄左application去又一村啦~~
請問仲有無媽咪知道仲有無其他學校呢? thx~
‹ 上一主題|下一主題