用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 請問有無在協康會上幼兒訓練的家長?
go

請問有無在協康會上幼兒訓練的家長? [複製鏈接]

如果我小朋友番緊星期一至五既私人s位,其實有冇需要加星期六幼兒訓練比佢呢?

協康幼兒訓練學咩架?唔知可唔可以學一些課堂上小有既野呢?我想阿囝星期六朝都有d野做下…

我決定比我個囝番協康星期六既幼兒訓練佢試下,等佢sat都有d野做同埋試下佢有冇其他進步睇到,睇下佢地會唔會教下我番屋企做d咩咁。
佢而家番緊私人s位頭兩個月就睇到佢有好大進步,真係令我地兩公婆好驚喜。
我都唔知有冇浪費金錢,因為其實日日番學都係幼兒訓練,再加唔知有冇多餘左,試下先囉!

原帖由 singren 於 08-12-16 12:13 發表
如果我小朋友番緊星期一至五既私人s位,其實有冇需要加星期六幼兒訓練比佢呢?

協康幼兒訓練學咩架?唔知可唔可以學一些課堂上小有既野呢?我想阿囝星期六朝都有d野做下… ...

係呀,即係好似小幼苗咁星期一至五番3個hrs嗰隻。
因為星期六好似朝早冇野比佢做,响屋企training都train唔到成日架麻,所以咪搵d堂比佢上囉!
我阿囝未試過番協康,成日聽人講好,而家佢唯一最快有既就係幼兒訓練,咪想試下囉…哎…我都唔想使呢d錢,不過…自己真係唔係好識教…
我覺得佢而家又未可以出去上小組,佢重細同未坐得定所以上個別會好d,但係…個別又真係幾貴。

原帖由 kennistong 於 08-12-22 09:19 發表
Singren

我唔係好明什麼是私人的 S 位, 樂x 的小幼苗算嗎??
如果算係, 我唔建議你再係Sat 比training, 我小朋友之前都係在樂x 上小幼苗, 加上之前比左$ 返協康 (因為已經比左$, 冇得refund), 我個人覺得太多! 我自 ...
‹ 上一主題|下一主題