用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 想請教讀緊禮賢幼稚園既家長
go

想請教讀緊禮賢幼稚園既家長 [複製鏈接]

可能我個仔係大仔嘅關係啦,我上星期去in嘅時侯,佢同我個仔都傾咗好耐,我仲反而奇怪點解佢唔問我嘢喎。

原帖由 fc1668 於 09-1-10 01:18 發表
緊張緊張仲要等到20號,呢間係仔仔最後既機會喇,唔得既話就碟埋心水喇.果日見時見得幾開心架,仔仔同老師都好似幾開心咁,不過...唉仔仔考學校都幾黑仔架....肥左好多次喇mouth:" /> ...

呢個都係我個仔最後機會喇,祝大家好運喔

原帖由 wendy_y 於 09-1-10 12:24 發表

eycyw,

咁你囝囝有冇讀nursery

我個仔啟思讀緊nursery,所以佢都非常活躍下架。
我冇同佢考好多間喔,淨係報禮賢同培正,機本上,培正都冇乜希望呀,大多人in 喔,加上佢地要求獨立in,唔比家長陪,所以我個仔係喊住出番喔。
所以禮賢係我最大希望啦,祝大家都好運喔

原帖由 fc1668 於 09-1-10 16:43 發表
咁有一間比左錢架喇,如果禮賢無份就讀果間囉.不過兩年後又係煩小學~~~

我個仔啟思讀緊,如果到最後,禮賢唔收的話我都係埋心水讀番啟思喔,因為我都一早交留位費囉,不過同你一樣啦,到時又要煩小學囉,唔知佢大抽獎抽成點架嘛,如果排得唔好,就又要煩,又要叩門呢

希望大家都一齊入到啦,我今日終於收到培正嘅信,唔收,果然係好難入喔,禮賢係我嘅最後機會喔。

原帖由 car817ho 於 09-1-13 12:51 發表
eycyw
唔緊要喇!仲有禮賢麻,培正係超人氣一條龍學校
一定好多人爭嫁!

嗚嗚,連禮賢喔個最後希望都冇呢,做後備生

原帖由 wendy_y 於 09-1-16 13:58 發表

eycyw,

後備都仲有機會架, 我見有d mummy 都仲諗緊.

好多謝你鼓勵呀,我都希望仲有機會啦,而家打算會打叩門信,希望感動到佢地啦。

原帖由 car817ho 於 09-1-16 14:03 發表
係呀,我唔會放棄嫁,一定仲有機會,哈哈
希望在人間麻, 我希望第一輪注冊後有位俾囝囝
跟住加入你地一齊繼續talk,yeah

不過,收唔收我都會同大家一齊talk嫁,
大家傾得咁開心!哈哈!!

...

哈~~~係呀,我雖然未能入圍,但見你地都入到都等你地開心架,因為證明呢間學校唔係靠乜關係至入得,希望後備有位啦,你地等埋我呀~~
‹ 上一主題|下一主題