用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生性” [複製鏈接]

醒目開學勳章

dear maba:

Betty, 今次你發啦,長老跟你講解股票 ... >>係呀!真係行運到腳趾尾,我考慮緊買400股,吾知黎轉頭有無幾千元拾下,請大家食餐飯仔

betty

醒目開學勳章

HIHI!All:

晚安~

偉哥尋晚無拉拉蛋左一句,好慶幸我2仲有份寫字樓文職mou下....佢由星期一開始加長時間兼1個人做2個人野
2b:咀嚼完啦!雖然好淺,但要做真係吾易,多謝分享

betty

醒目開學勳章

dear 格格:

等我幫你續落去~
天有不測之風雲..人有烚時周身痕 [/quote]
46兄想搵人陪訓.46嫂你願哽吾願哽

講笑咋!吾講邊有得笑

醒目開學勳章

dear2b&布甸媽:

收pm啦!

2b:吾記得左問你,你姨甥男讀得開心吾開心呀!

betty

醒目開學勳章

dear 2b:

你up果句同我up果句一樣,
細b果句同我呀女up果句無異樣.

先頭比呀女激到扎扎跳的betty上
簡直無名火起三千丈

醒目開學勳章

呀女由細到大睇得個錢好緊要,仲緊要過家庭歡樂.

話說佢塊面同個心充滿晒$$$$$$$$$$$,我同相公屋企除左老爺係咁,無一個係咁樣...

呢輪我超忙,呀女連交左三次補習書,朝又追我,夜晚返黎又追我,剛岩入門口,又追,我話佢,佢竟然應我話,上次追我攞零用錢果時,我答佢,媽咪連櫈都未坐熱....

佢話今次見我已經坐低左,你地話噴吾噴血啊!

跟住再追40幾元錢話係學校影印notes費喎...

醒目開學勳章

最攪慶我架係,我襯佢沖涼時,係佢房用電腦,次次佢一出黎,見到我就一大叫.......

嘩!點解你會係度架,

我應佢,點解我吾可以係度架,我好兇咁答佢,呢間屋係我架,點解我吾可以係度呀!佢見我咁兇,即刻笑笑口拾生,話,啊!無野無野..我吾係咁意思

佢話佢意思係我無端端坐係佢間房張櫈,嚇親佢喎

問你死未,呢個就係我個女

醒目開學勳章

dear格格:我都有靚女相,不過呢個吾係betty女

醒目開學勳章

dear 2b:

我呀仔仲攪鬼,好自豪咁話,我中文仲係差一分就合格la!

真係想一腳伸佢2個去對面海

醒目開學勳章

dear 2b:

由細教到大,佢都係咁,做人準則自己調較,佢就乜都得,一毫一仙算到盡,講真果句,無得救,教到吾想再理佢,等佢將來出黎做野比人教佢.....

先頭我直頭同佢講,比好多好多錢你,無左家庭歡樂,你係咪都願...

次次話完佢,好二日又故態復萌

我同相公生左2個騎le怪

呀仔仲攪鬼,上左中學後,成日都係果句,豪比你啦!

相公切埋橙比佢食...佢吾想食,話又迫佢食橙,豪比你啦!

醒目開學勳章

用緊偉哥果部囉!即係我架部,不過我地二個好禮讓

醒目開學勳章

dear 2b:

吾記得講埋你知,我好火咁過左千五元比佢,即刻話埋佢知,你以後讀到你就讀,成日話學校的呀sir教得吾好要去出面補習,

咁多時間成日追電視劇,追小說,追訓覺,日日訓幾粒鐘,我返親屋企7點,佢都係訓緊覺...msn,仲要好鬼勤力咁上網上blog.....

你估吾估到佢完全無聽入耳,我未講完,佢即刻問,咁我今日交果500元,你係咪會比番我架...

一肚火的betty上

醒目開學勳章

dear2b:

吾洗戥佢擔心,講又講過,教又教過,罵又罵過,真真無16個年頭,都15個年頭啦!

我真係由吾服,性格係生成都要服...

講真果句,我同相公越來越麻目

醒目開學勳章

dear 2b:

果部電腦吾係呀女啊!係大家用架,不過佢當左係佢架

偉哥跑馬日,我一定吾會掂佢部腦....所以咪襯呀女沖涼用下囉!點知佢鑊鑊新鮮鑊鑊金,不過係惹我炳佢...
‹ 上一主題|下一主題